FETÖ’nün ankesör soruşturmasında İstanbul merkezli 7 ilde operasyon

Fetullahçı Terör Örgütünün örgütsel iletişim modeli olan ankesörlü hatlardan aranan şüphelilere yönelik İstanbul merkezli 7 ilde düzenlenen operasyonda, aralarında halen görevde bulunan askerlerinde olduğu 7 şüpheli gözaltına alındı.

FETÖ’nün ankesör soruşturmasında İstanbul merkezli 7 ilde operasyon
Yayınlama: 04.04.2023
A+
A-

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Terör Suçları Soruşturma Bürosu tarafından FETÖ/PDY Terör Örgütünün örgütsel iletişim modeli olan ankesör/büfe gibi sabit hatlardan ardışık arandığı ve haklarında itirafçı beyanı bulunduğu belirlenen şüpheliler hakkında soruşturma başlatıldı.

7 ŞÜPHELİ YAKALANDI

Soruşturma kapsamında Hava, Kara, Deniz ve Jandarma Kuvvetleri Komutanlığına mensup halen görevde bulunan 2 Astsubay, 4 Subay ile ihraç edilen 3 eski askeri personel, 2 emekli askeri personel ile askeri okullara giriş sınavında örgüt üyelerini askeri okullara yerleştirmek için kullanılan kodlama bilgisi bulunan 2 kapatılan askeri okul öğrencisi olmak üzere toplam 13 şüpheli hakkında gözaltı kararı verildi. İstanbul merkezli 7 farklı ilde eş zamanlı düzenlenen operasyonda 7 şüpheli yakalandı.

sonbasin.com / DHA

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş