Fenomen Meriç Keskin Konya’daki barınaktan köpek sahiplendi!

Konya Büyükşehir Belediyesi Sahipsiz Hayvan Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi’nde bir görevlinin elindeki kürekle bir köpeğe vurarak ölümüne neden olduğu iddia edilen görüntüler sosyal medyada tepki çekmişti. Sosyal medyada yaptığı hayır işleriyle dikkat çeken fenomen Meriç Keskin, yaptığı paylaşımla herkesi duygulandırdı. Keskin, Konya’daki barınaktan bakımsız haldeki bir köpeği sahiplendi.

Fenomen Meriç Keskin Konya’daki barınaktan köpek sahiplendi!
Yayınlama: 29.11.2022
A+
A-

Konya Büyükşehir Belediyesi Sahipsiz Hayvan Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezinde bir görevlinin elindeki kürekle bir köpeğe vurarak öldürdüğü görüntüler Türkiye’yi ayağa kaldırmıştı. Türkiye’nin dört bir yanından hayvanseverler barınak önüne gelerek yaşanan katliama tepki göstermişti.

BELEDİYEDEN AÇIKLAMA: AÇIĞA ALINDILAR

Konya Büyükşehir Belediyesi resmi sosyal medya hesabından yapılan son açıklamada, “Rehabilitasyon Merkezimizde yaşanan olay gece tüm yönleriyle incelenmiş. Sabahın erken saatlerinde ilgililer ivedilikle açığa alınmış sorumlular hakkında Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulunulmuştur. Konya İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri şüphelileri gözaltına almıştır” denildi.Fenomen Meriç Keskin Konya'daki barınaktan köpek sahiplendi!

KONYA’DAKİ BARINAKTAN KÖPEK SAHİPLENDİ 

Instagram’daki esprili paylaşımlarıyla ilgiyle takip edilen Meriç Keskin, tartışmaların merkezindeki Konya Büyükşehir Belediyesi’ne ait Sahipsiz Hayvan Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi’nden sahiplendiği köpek ile gündemde. Zaman zaman yaptığı hayır işleriyle bilinen Keskin, bu defa Konya’dan sahiplendiği bakımsız haldeki köpek ile gönülleri fethetti.Fenomen Meriç Keskin Konya'daki barınaktan köpek sahiplendi!

DUYGULANDIRAN PAYLAŞIM

‘Ruhi’ adını verdiği köpeği beklerken sabırsızlığını ve kavuşma anını paylaşan Keskin’in paylaşımına ünlü-ünsüz pek çok isimden yorum yağdı. Ruhi’nin eve geldiği andan itibaren yaşadığı mutluluk herkesi duygulandırdı.Fenomen Meriç Keskin Konya'daki barınaktan köpek sahiplendi!

Pek çok ünlü ismin de yorum yaptığı paylaşım, kısa sürede sosyal medyanın gündemine oturdu.Fenomen Meriç Keskin Konya'daki barınaktan köpek sahiplendi!

MERİÇ KESKİN KİMDİR?

Instagram ve Twitter platformunun gözde isimlerinden birisi olan Meriç Keskin gün geçtikçe geniş hayran kitlelerini ulaşmaya devam etmektedir. Ekşi sözlük ve Süslü sözlük platformlarında da adında sıkça söz ettiren başarılı sosyal medya fenomeni isim 24 Ekim 1986 tarihinde dünyaya gelmiştir. 35 yaşında olan başarılı sosyal medya fenomeni güzel özellikle sosyal medya platformlarında uyguladığı diyet tariflerini takipçileri ile paylaşmış ve sağlıklı yaşam hakkında verdiği eşsiz bilgiler ile bir hayli sevilmiştir.

Özellikle detoks suyu tarifi ve diyet listesi hakkında sık sık sorular sorulan başarılı sosyal medya fenomeni isim güzelliği ve düzgün fiziği ile de sağlıklı yaşam sağlıklı yaşama ne kadar önem verdiğini göstermiştir. Yaşamına İstanbul’da devam ettiğini bildiğimiz başarılı sosyal medya fenomeni güzel aslen İzmir Karşıyakalıdır. Instagram platformunda sık sık ailesi ile birlikte paylaşımlar yapan özellikle annesi ve yeğeni ile birlikte yaptığı eşsiz fotoğraflar ve diyaloglarla bilinen başarılı ismi ailesi de bir hayli merak edilmektedir. Sıklıkla annesi abisi ve yeğeni ile fotoğraflar paylaşan başarılı sosyal medya fenomeni güzelim ne yazık ki babası hakkında herhangi bir bilgi bulunmamaktadır.

Macar Dili ve Edebiyatı bölümünden mezun olan başarılı sosyal medya fenomeni isim ağırlıklı olarak sosyal medya platformunda reklamlar ve tanıtımlar yapmakta ve bilgilendirici paylaşımlarda bulunmaktadır.Fenomen Meriç Keskin Konya'daki barınaktan köpek sahiplendi!

sonbasin.com / Milliyet.com

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş