Fenerbahçe – Sevilla maçı ne zaman, saat kaçta? Fenerbahçe – Sevilla maçı hangi kanalda, canlı izleme linki var mı? FB’nin maçı ne zaman?

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi son 16 turu rövanş maçında bu akşam Sevilla’yı ağırlayacak. İlk maçta rakibine 2 farklı mağlup olan temsilcimiz, Kadıköy’de çeyrek finale yükselmek için mücadele verecek. Futbolseverler ise Fenerbahçe – Sevilla maçı ne zaman, saat kaçta? Fenerbahçe – Sevilla maçı hangi kanalda, canlı izleme linki var mı? FB’nin maçı ne zaman? sorularını araştırıyor.

Fenerbahçe – Sevilla maçı ne zaman, saat kaçta? Fenerbahçe – Sevilla maçı hangi kanalda, canlı izleme linki var mı? FB’nin maçı ne zaman?
Yayınlama: 16.03.2023
A+
A-

UEFA Avrupa Ligi son 16 turu rövanş maçında Fenerbahçe, Sevilla’yı ağırlayacak. İlk maçı 2-0 kaybeden temsilcimiz, rakibini 3 farklı yendiği her skorda çeyrek finale yükselecek. Sarı-lacivertlilerin 2 farklı galibiyetinde ise maç uzatmalara taşınacak. Merak edilenler arasında yer alan Fenerbahçe – Sevilla maçı ne zaman, saat kaçta? Fenerbahçe – Sevilla maçı hangi kanalda, canlı izleme linki var mı? FB’nin maçı ne zaman? sorularını araştırıyor. Detaylar haberimizde…

FENERBAHÇE – SEVİLLA MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Fenerbahçe ve Sevilla, bu akşam saat 20.45’te Ülker Stadı’nda Sevilla’yı ağırlayacak. Kapalı gişe oynanacak mücadeleyi İngiliz hakem Michael Oliver’ın yöneteceği mücadelede temsilcimize en az 2 farklı galibiyet lazım.

FENERBAHÇE – SEVİLLA MAÇI HANGİ KANALDA?

Fenerbahçe – Sevilla maçı Exxen platformunda canlı olarak yayınlanacak.

sonbasin.com / haberler.com

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş