Fatih’te yanan otomobillerin kundaklandığı anlar kameraya yansıdı

Fatih’te sabah saatlerinde alev alev yanan otomobillerin kundaklandığı anların güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. Kameraya yansıyan görüntülerde, bir kişinin 34 NK 6830 plakalı otomobilin etrafında dolaştığı, kapısını açarak otomobile bindiği ve şüphelinin indikten kısa bir süre sonra otomobilden dumanların çıktığı görülüyor.

Fatih’te yanan otomobillerin kundaklandığı anlar kameraya yansıdı
Yayınlama: 11.12.2023
A+
A-

Olay, 05.30 sıralarında Topkapı Mahallesi’nde meydana geldi. Park halindeki 34 NK 6830 plakalı otomobilde çıkan yangın, yanındaki park halindeki 34 THS 71 plakalı taksiye sıçradı. İtfaiye ekipleri tarafından yangın söndürülürken araçlar kullanılamaz hale geldi.

Fatih'te yanan otomobillerin kundaklandığı anlar kameraya yansıdı

Güvenlik kameralarında yapılan incelemelerin ardından ise otomobilde kundaklama sonucunda yangın çıktığı belirlendi. Kamera görüntülerinde, şüpheli bir kişinin park halindeki 34 NK 6830 plakalı otomobilin etrafında dolaştığı ve bir süre sonra otomobilin kapısını açarak içine girdiği, bir süre sonra şüphelinin inmesinin ardından otomobilden dumanların yükseldiği görülüyor. Polis, iki otomobilin kullanılamaz hale geldiği kundaklama olayını gerçekleştiren şüphelinin yakalanması için çalışma başlattı.

Fatih'te yanan otomobillerin kundaklandığı anlar kameraya yansıdı

sonbasin.com / DHA

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş