Fahrettin Altun’dan İsrail Dışişleri Bakanı Katz’a tepki

İletişim Başkanı Fahrettin Altun, İsrail Dışişleri Bakanı Yisrael Katz’ın, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı hedef alan paylaşımına ilişkin, Sizin gibi eli kanlı soykırımcı katillerden Sayın Cumhurbaşkanımızın da ülkemizin de öğreneceği tek bir şey yoktur. Filistin’e yaptığınız rezil soykırımın hesabı sorulacak dedi.

Fahrettin Altun’dan İsrail Dışişleri Bakanı Katz’a tepki
Yayınlama: 02.08.2024
A+
A-

Altun, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Buraya bak, katil ruh hastası! Sen Recep Tayyip Erdoğan’ın ismini, masumların kanını emdiğin o kirli ağzına aldıkça biz kendisini daha fazla desteklemeye, daha kararlı bir şekilde arkasında durmaya devam edeceğiz. Sizin gibi eli kanlı soykırımcı katillerden Sayın Cumhurbaşkanımızın da ülkemizin de öğreneceği tek bir şey yoktur. Filistinli kardeşlerimize yönelik işlediğiniz katliamların, uyguladığınız bu rezil soykırımın hesabı elbet bir gün sorulacak” ifadelerini kullandı.

PAYLAŞIMINA İMAMOĞLU’NU ETİKETLEDİ, İMAMOĞLU TEPKİ GÖSTERDİ

İsrailli Bakan Katz yaptığı paylaşımında, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu etiketledi. İmamoğlu ise sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin bayrağına ve Cumhurbaşkanı’na hakaret eden bu açıklamanızı size aynen iade ediyorum. Demokrasiyi ve hukuku, elinde on binlerce çocuğun kanı olan birilerinden öğrenecek değiliz. Evet, her şey çok güzel olacak. Filistin özgür olduğu zaman” dedi. (DHA)

sonbasin.com / DHA

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş