Eyfel Kulesi, bomba ihbarı üzerine tahliye edildi

Paris’te turistlerin ilgi odağı olan Eyfel Kulesi’nde bomba ihbarı üzerine 3 katta bulunan ziyaretçiler tahliye edildi. 2 saat sonra ziyaretçiler tekrar içeri alındı ve ihbarın asılsız olduğu ifade edildi.

Eyfel Kulesi, bomba ihbarı üzerine tahliye edildi
Yayınlama: 12.08.2023
A+
A-

Fransa‘nın başkenti Paris’te yer alan Eyfel Kulesi, bomba ihbarı nedeniyle tahliye edildi. İki saat sonra Eyfel’in ziyaretçilerin girişine açıldığı belirtildi. Açıklamada, “Yanlış alarmdı, insanlar içeri girebilir.” denildi.

TAHLİYE EDİLDİLER

Paris’te turistlerin ilgi odağı olan Eyfel Kulesi’nde bomba ihbarı yapıldı. İhbarın ardından Fransa polisi harekete geçti. Bomba imha ekipleri ile güvenlik güçleri olay yerine intikal ederek Eyfel Kulesi’ndeki 3 katta bulunan ziyaretçileri tahliye etti.

“BU DURUM NADİREN GERÇEKLEŞİYOR”

Yerel saat ile 13.30’da ziyarete kapatılan kuleye giriş ise geçici süreliğine kapatıldı. Bir sözcü konuya ilişkin, “Bu durum nadiren gerçekleşiyor, bütün bu önlemler bu prosedür gereği olağan bir durumdur.” dedi.

“YANLIŞ ALRMDI, İNSANLAR İÇERİ GİREBİLİR”

Söz konusu bomba ihbarının asılsız olduğu ortaya çıktı. Fransız polisi tarafından yapılan açıklamada kulenin bomba ihbarı nedeniyle boşaltılmasının ardından yaklaşık iki saat sonra ziyaretçilerin girişine açıldığı belirtildi. Açıklamada, “Yanlış alarmdı, insanlar içeri girebilir.” denildi.

sonbasin.com / haberler.com

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş