ESOGÜNÜN ÇİÇEĞİ BURNUNDA REKTÖRÜ KAMİL ÇOLAK SAYIN ERDOĞANA YAKIN OLAN  TÜGVA VAKFININ İL BAŞKANINA 3 AY RANDEVU VERMEDİ. BİZDE SORUYORUZ NE YAPMAYA ÇALIŞIYORSUNUZ?

ESOGÜNÜN ÇİÇEĞİ BURNUNDA REKTÖRÜ KAMİL ÇOLAK SAYIN ERDOĞANA YAKIN OLAN  TÜGVA VAKFININ  İL BAŞKANINA 3 AY RANDEVU VERMEDİ. BİZDE SORUYORUZ NE YAPMAYA ÇALIŞIYORSUNUZ?
Yayınlama: 12.01.2023
A+
A-

Osmangazi Üniversitesi Rektörü Kamil Çolak yine bir skandala imza attı.

 

İSMİNİZ NEDEN HEP SKANDALLARLA ANILIYOR?

Osmangazi Üniversitesinde hizmetleri  yaptığı icraatlarla  açtığı yeni fakültelerle ismi anılan Eskişehir’de hoş bir seda bırakan eski rektörü Prof.Dr. Kemal Şenocak’ın YÖK’e atanmasından sonra boşalan rektörlük koltuğuna oturan  Kamil Çolak’ın özellikle siyaset, vakıf ve derneklere kapıları kapatması siyasi areneda kendisini atayan Cumhurbaşkanına karşı yapılan bir hareket olarak algılanıyor.

 

SİYASETLEMİ BİR SORUNUNUZ VAR YOKSA AK PARTİLİ SİYASETÇİLERLEMİ?

Eskişehir Eğitim bir Sen İl Başkanı İbrahim Akar’a talep etmesine rağmen “bana bu taleplerle gelmeyin” diyerek üslup dışı tavrından sonra şimdide Cumhurbaşkanı Erdoğan’a yakınlığı ile bilinen Türkiye’nin ve Dünyanın çeşitli ülkelerinde  teşkilatı bulunan özellikle gençlere yönelik yaptığı eğitim  programlarlarıyla adından sıkça söz ettiren  TÜGVA Vakfının Eskişehir İl Başkanı Ramazan Anıl’a  3 ay boyunca talep ettiği randevuya dönüş yapmadığı İddia ediliyor.

 

TÜGVA BU ÜLKENİN BİR DEĞERİDİR, BUNU BİLMEMENİZ HAYATIN OLAĞAN AKIŞINA AYKIRIDIR.

Eskişehir’in çok değerli Valisi Erol Ayyıldız’ın  Stk Toplantıları için davet ed  Rektör Kamil Çolak valilik makamında karşılaştığı TÜGVA İl Başkanı Ramazan Anıl’ın “ Sayın Rektör Hocam 3 aydır sizden randevu talep ettik henüz bir cevap alamadık” dediği ve talep edilen randevuya zorunlu olarak aynı gün dönüş yapıldığı iddiaları Eskişehir siyasetine ve gündeme bomba gibi düştü.

 

Biz yine haberciliğimiz gereği Rektör Kamil Çolak’a soruyoruz.

 

*Sizin hayallerinizde bile olamayan aklınızın ucundan bile geçirmediğiniz Rektörlük Makamına atanmanızda emeği geçen Yök üyesi Prof. Dr Naci Gündoğan Prof.Dr Kemal Şenocak’a  ve Sayın Cumhurbaşkanımıza karşı bir husumetinizmi var? Onları daha ne kadar mahcup edeceksiniz?

*Osmangazi Üniversitesinde çöreklenen yerleşik yapının talimatları doğrultusunda mı hareket ediyorsunuz?

*Tügva İl Başkanı Ramazan Anıl’a nezaket ziyareti için talep ettiği randevuyu vermemeniz sizin siyasi ve ideolojik saplantılarınızın bir tezahürümüdür?

*Chp li bir çok öğretim görevlisiyle eski vekillere ve CHP ye yakın olan stk larla görüşmeler yaptığınız ve bu görüşmeler sonucunda onlardan aldığınız talimatlar doğrultusunda hareket ettiğiniz iddiaları gerçek midir?

 

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş