ESOGÜ Rektörü Prof.Dr Kamil Çolak Görevine Hırsızlık şüphelilerini yakalatarak başladı.

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi’ne ataması yapılan Prof.Dr Kamil Çolak Devletin malını çalan şüpheli memurlara acımadı. Emniyet ile iletişime geçip koordineli bir şekilde Hırsızlık şüphelilerini suç üstü yaptıran Rektör “Devletin bir Kuruşunu çaldırmam” mesajı verdi.

ESOGÜ Rektörü Prof.Dr Kamil Çolak Görevine Hırsızlık şüphelilerini yakalatarak başladı.
Yayınlama: 18.07.2022
A+
A-

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi’ne ataması yapılan Prof.Dr Kamil Çolak göreve başladığı ilk günlerde Üniversite bünyesine alınan sarf malzemelerinin çalındığı ve dışarıda başka depolara sevk edildiği yönündeki bilgileri Üniversite yönetimi ve çalışma arkadaşlarıyla paylaştığı, yakalanan failleri Emniyet ile paylaşarak işbirliği içerisinde yakalatması, devlet kurumlarının içerisine çöreklenmiş yapılara bu tür bireysel suçlara izin vermeyeceğini göstermiş oldu.

Bu tür bireysel suçların genelde kimse zarar görmesin ,mantığıyla örtbas edildiği kamuoyunca bilinmektedir.

Ataması daha yeni yapılan Rektör Çolak’ın Emniyet ile işbiliği içerinde failleri suçüstü yakalanmasını sağlayarak  Kamuoyuda büyük takdir topladı.

 

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Rektörlüğü hastane için alınan malzemelerin 2 personel tarafından farklı bir depoya yönlendirilmesi ile ilgili oluşan yolsuzluklar ilgili açıklama yapıldı.

 

Yazılı açıklamada şu ifadelere yer verildi;

Üniversitemiz Sağlık, Uygulama ve Araştırma Hastanesi ile ilgili yolsuzluk haberine konu olan kişiler hakkında adli makamlarca gerekli tahkikat başlatılmış olup, süreç Üniversite Yönetimimiz tarafından hassasiyetle takip edilmektedir.

Söz konusu kişiler hakkında Üniversitemiz tarafından da idari soruşturma başlatılmış olup açığa alma işlemi gerçekleştirilmiştir. 

Ayrıca söz konusu olay Hastanemiz Yönetimi ile Eskişehir İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi tarafından iş birliği yapılarak ortaya çıkarılmıştır.

Üniversite olarak bu tür yasa dışı girişimlere kesinlikle müsamaha gösterilmeyeceği hususunu kamuoyu ve siz değerli basın mensupları ile paylaşmak isteriz”

 

 

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş