Eskişehir’de hava sıcaklıklarının 4 ila 7 derece azalması bekleniyor

ESKİŞEHİR’İN DE İÇERİSİNDE BULUNDUĞU BÖLGEDE ÇOK BULUTLU VE YEREL KUVETLİ OLMAK ÜZERE ARALIKLI SAĞANAK YAĞIŞI BEKLENİRKEN, HAVA SICAKLIĞININ 4 İLA 7 DERECE ARASINDA DÜŞMESİ BEKLENİYOR.

Eskişehir’de hava sıcaklıklarının 4 ila 7 derece azalması bekleniyor
Yayınlama: 11.05.2024
A+
A-

Yapılan son meteorolojik tahminlere göre, Eskişehir’de çok bulutlu ve yerel kuvvetli olmak üzere aralıklı sağanak yağışı beklenirken, hava sıcaklığının 4 ila 7 derece arasında düşmesi bekleniyor.

Meteoroloji 3’üncü Bölge Müdürlüğü’nün paylaştığı hava tahmin raporunda Eskişehir’in de içinde bulunduğu bölgede çok bulutlu ve yerel kuvvetli sağanak yağışlı geçeceği tahmin edilirken, hava sıcaklığının 4 ila 7 derece arasında azalması öngörülüyor. Marmara Denizi’nden bölgenin kuzey kısmına 6 ila 8 kuvvetinde öğle saatlerine kadar fırtına esmesi bekleniyor.

Yapılan son değerlendirmelere göre; Kuzey Afrika ve Suriye kaynaklı toz taşımının bölge genelinde hafif, zaman zaman orta kuvvette etkili olması beklendiğinden hava kalitesinde azalma, görüş mesafesinde düşme, yağış alan yerlerde çamur şeklinde yağış ve sağanak problemleri gibi olumsuzlara karşı vatandaşların ve yetkililerin dikkatli ve tedbirli olması gerektiği belirtiliyor.

Eskişehir’de hava sıcaklıklarının 4 ila 7 derece azalması bekleniyor
sonbasin.com / İHA

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş