Eskişehir’de boğazı kesilerek öldürülen Tuğçe’nin katili sevgilisi çıktı

Eskişehir’de bir apartmanın girişinde bıçaklanarak öldürülen 25 yaşındaki genç kadının katil zanlısı 1,5 aylık sevgilisi çıktı. 22 yaşındaki Onur K. ekiplerin çalışması sonucunda yakalanarak gözaltına alındı.

Eskişehir’de boğazı kesilerek öldürülen Tuğçe’nin katili sevgilisi çıktı
Yayınlama: 12.01.2023
A+
A-

Yenibağlar Mahallesi Hacı Hüsnü Sokak’taki bir apartmanda ikiz kardeşiyle birlikte yaşayan 25 yaşındaki Tuğçe Can, sabah 8.15 sularında çalıştığı huzurevine gitmek için evden çıktı. Tuğçe Can, apartmandan çıkmak üzereyken bir şahsın bıçaklı saldırısına uğradı. Karnından ve defalarca sırtından bıçaklandıktan sonra boğazı kesilen Tuğçe Can olay yerinde hayatını kaybetti. Katil zanlısı olayın ardından kaçtı.

Eskişehir'de boğazı kesilerek öldürülen Tuğçe'nin katili sevgilisi çıktı

TUĞÇE’NİN KATİLİ SEVGİLİSİ ÇIKTI

İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Gasp ve Cinayet Büro Amirliği ekiplerinin başlattığı çalışma sonucu maktul Tuğçe Can’ın katil zanlısının, yaklaşık 1,5 aydır sevgilisi olan 22 yaşındaki Onur K. olduğu tespit edildi. Cinayet şüphesi ile aranan Eskişehir Teknik Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi öğrencisi Onur K., ekiplerin çalışmaları sonucu yakalandı. Gözaltına alınan şüphelinin emniyetteki işlemlerinin devam ettiği öğrenildi.

Eskişehir'de boğazı kesilerek öldürülen Tuğçe'nin katili sevgilisi çıktı

sonbasin.com / haberler.com

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş