Eskişehir Teknik Üniversitesi Rektörü Prof.Dr Adnan Özcan Üniversitesini bir Üst Lige taşıdı

Eskişehir Teknik Üniversitesi Rektörü Prof.Dr Adnan Özcan Üniversitesini bir Üst Lige taşıdı
Yayınlama: 19.06.2023
A+
A-

Eskişehir Teknik Üniversitesinden Büyük Başarı

12 Lisans Programı Diploma Eki ve Transkript Belgelerinde Türkiye Yeterlilikler Çerçevesi Logosu Kullanma Hakkını Elde Etti

 

Türkiye Yeterlilikler Çerçevesi Logosu Lansman Programı, 14 Haziran 2023 tarihinde T.C. Çalışma ve Sosyal Güvenlik (ÇSGB) Bakan Yardımcıları Prof. Dr. Sayın Lutfihak ALPKAN ve Faruk Özçelik’in teşrifleri ve Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), Yükseköğretim Kurulu (YÖK), Yükseköğretim Kalite Kurulu (YÖKAK), TYÇ Yönetim Yapıları ve yükseköğretim kurumlarından 180’i aşkın temsilcinin katılımıyla Ankara’da gerçekleştirildi. Programa Üniversitemizi temsilen; Rektör Prof. Dr. Sayın Adnan ÖZCAN, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Sayın Yunus ÖZDEMİR ve Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı Şube Müdürü Gökben DEMİRCİ katıldı.

 

Programda, Türkiye Yeterlilikler Çerçevesi (TYÇ) Logosunu kullanma hakkına sahip olan, aralarında Eskişehir Teknik Üniversitesinin de bulunduğu 40 üniversiteye ödülleri takdim edildi. Eskişehir Teknik Üniversitesi adına Diploma Eki ve Transkript belgelerinde kullanılacak olan TYÇ Logosu kullanımına ilişkin ödülü, Rektör Prof. Dr. Adnan ÖZCAN aldı. Yükseköğretimdeki 30 bin program arasından şu ana kadar sadece 142 diploma programının TYÇ logosu kullanma hakkını elde ettiği belirtilen programda, Prof. Dr. Adnan ÖZCAN, Eskişehir Teknik Üniversitesinin 12 programda bu logonun kullanım hakkını kazanmasının gurur verici olduğunu, diğer programların da en kısa sürede akreditasyon sürecini tamamlamak için gayret gösterdiklerini ve ayrıca bu program akreditasyonunu tamamlayan ve henüz bu listede yer almayan 4 programın daha olduğunu belirtti.

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş