Eskişehir esnafı 15 Temmuz’u unutmadı

ÇARŞI ESNAFINDAN CENGİZHAN ŞEN 15 TEMMUZ İLE İLGİLİ, “BUGÜNÜN HAİNLER TARAFINDAN NERDEYSE ÜLKEMİZİN ELDEN GİTME GÜNÜ NERDEYSE ÜLKEMİZ ELDEN GİDECEKTİ AMA CUMHURBAŞKANIMIZIN VE VATANDAŞLARIMIZIN DİK DURUŞUYLA VATANIMIZI HAİNLERDEN KURTARDIK.

Eskişehir esnafı 15 Temmuz’u unutmadı
Yayınlama: 15.07.2023
A+
A-

Eskişehir esnafı, 15 Temmuz 2016 tarihindeki hain darbe girişimini unutmadığını, unutulmaması gerektiğini ifade etti.

15 Temmuz 2016 tarihinde gerçekleşen hain darbe girişimi, Türk milletinin birlik ve beraberlik ruhunu ortaya koyduğu bir mücadeleye dönüşmüştü.15 Temmuz’un Eskişehirli esnaflar için de büyük bir anlam taşıdığını ifade eden vatandaşlar, darbe girişiminin yıl dönümünde iş yerlerine Türk bayrakları astı. Esnafın duyarlı hareketi çevreden takdir topladı.

“Cumhuriyet tarihinin en tehlikeli ve en büyük darbe girişimlerinden biriydi”

Çarşı esnafından Cengizhan Şen 15 Temmuz ile ilgili, “Bugünün hainler tarafından nerdeyse ülkemizin elden gitme günü nerdeyse ülkemiz elden gidecekti ama Cumhurbaşkanımızın ve vatandaşlarımızın dik duruşuyla vatanımızı hainlerden kurtardık. Yani darbe olacaktı, kim bilir kimler başa gelecekti. Nasıl bir rejim ve yönetim gelecekti. Bu hainler darbe yapacak kadar büyümüş, devletimiz nasıl fark etmemiş bu da çok önemli herkesin kafasında soru. Ama her şeyden önce vatan, millet ve bayrak gelir. Bence herkesin bugünün anlam ve önemini iyi benimsemesi ve tepki göstermesi gerek. Biz çok büyük bir olaydan felaketten kurtulduk. Bugün daha çok bayrağın asılması gerek. Çünkü Cumhuriyet tarihinin en tehlikeli ve en büyük darbe girişimlerinden biriydi. Yani daha öncede darbeler yaşanmış ancak bunun gibi değilmiş, böyle bir hainlik yapılmamış. Halka silah doğrultulmamış, halkın üstüne tanklar sürülmemiş, bunu anlamayanlar kendinden şüphe etsin “dedi.

“Türkiye’de yaşayan bütün vatandaşalar bugünü unutmamalıdır”

Bir diğer çarşı esnaflarından Ferhat Badır ise şöyle konuştu“ Türkiye’de yaşayan bütün vatandaşalar bugünü unutmamalıdır. Bugün bu vatanı kurtaranların ve şehitlerimiz günüdür. Bugünü unutmak mümkün mü? 15 Temmuz Türkiye tarihimizin de en kanlı darbesi oldu. Bu vatan için, tıpkı Kurtuluş Savaşında olduğu gibi Kuvâ-yı Milliye ruhuyla bir mücadele verildi. Şükür vatanımızı bizden alamadılar. Önce şehitlerimiz ve gazilerimize sonra bu mücadele emeği geçen tüm vatandaşlarımıza sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum”dedi.

Eskişehir esnafı 15 Temmuz’u unutmadı
Eskişehir esnafı 15 Temmuz’u unutmadı
Eskişehir esnafı 15 Temmuz’u unutmadı
Eskişehir esnafı 15 Temmuz’u unutmadı
Eskişehir esnafı 15 Temmuz’u unutmadı
Eskişehir esnafı 15 Temmuz’u unutmadı
sonbasin.com / İHA

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş