Esenyurt’ta öldürülen gencin babası: Çocuğumu katlettiler

Esenyurt’ta silahla vurularak öldürülen İbrahim Yurduseven’ in (23) cenazesi Adli Tıp Kurumu’ndaki işlemlerin tamamlanmasının ardından ailesine teslim edildi. Acılı baba Bilal Yurduseven, Çocuğumu resmen katlettiler dedi.

Esenyurt’ta öldürülen gencin babası: Çocuğumu katlettiler
Yayınlama: 28.11.2023
A+
A-

CENAZESİ AİLESİNE TESLİM EDİLDİ

Olay dün saat 21.30 sıralarında Esenyurt İnönü Mahallesi 374. Sokakta meydana geldi. İddiaya göre, İbrahim Yurduseven’e sokakta yürüdüğü sırada silahlı saldırı düzenledi. Saldırının ardından şüpheliler olay yeinden kaçtı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. İlk müdahalesi yapılan Yurduseven ambulansla hastaneye kaldırıldı. Yurduseven hastanedeki tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Polis, kaçan şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı. 

Esenyurt'ta öldürülen gencin babası: Çocuğumu katlettiler

Yurduseven’in cenazesi Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Adli Tıp Kurumu’ndaki işlemlerin tamamlanmasının ardından Yurduseven’in cenazesi ailesine teslim edildi. Acılı aile cenazeyi teslim almayı beklerken, baba Bilal Yurduseven’in ayakta durmakta güçlük çektiği görüldü. İbrahim Yurduseven’in cenazesi defnedilmek üzere memleketi Amasya’ya götürüldü. İbrahim Yurduseven’in 4 ay önce evlendiği öğrenildi.

Esenyurt'ta öldürülen gencin babası: Çocuğumu katlettiler

“SABAH VEFAT ETTİĞİNİ ÖĞRENDİK”

Acılı baba Bilal Yurduseven, “Ben memleketteydim, bilmiyorum ne olduğunu ama çocuğumu burada birileri resmen katlettiler. Resmen öldürdüler yani vurdular. Katilin kim olduğu belli değil, araştırıyorlar. Arkadaşı diyorlar, ben de bilmiyorum tam olarak görmedim çünkü. Katil inşallah bulunacak yani bulunmasa da bulduracağım. Kendim de araştıracağım. Haberi akşam geldi bize. Bize ağır hasta olarak söylendi sadece. Sabah biz de bindik geldik Amasya’dan acil olarak. Sabah geldiğimizde de vefat ettiğini öğrendik. Oğlum İstanbul’da biz Amasya’da yaşıyorduk. Haberi alır almaz geldik. Şu an bekliyoruz. Cenazemizi Amasya’ya götüreceğiz” dedi.

Esenyurt'ta öldürülen gencin babası: Çocuğumu katlettiler

sonbasin.com / DHA

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş