Esenyurt’ta Kadını Döven Şüpheli Yakalandı

Esenyurt’ta sokak ortasında tartıştığı kadını döverek bayıltan ve kendisine engel olmak isteyenleri tehdit eden şüpheli, polis ekipleri tarafından yakalandı. Olayın ardından gözaltına alınan şüpheli hakkında soruşturma devam ediyor.

Esenyurt’ta Kadını Döven Şüpheli Yakalandı
Yayınlama: 24.07.2023
A+
A-

ESENYURT’ta sokak ortasında tartıştığı kadını döverek bayıltan, kendisine engel olmak isteyenleri de tehdit eden Ş.D. polis ekiplerinin yaptığı çalışma ile yakalandı.

Olay, sabah saatlerinde Piri Reis Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre D.S. isimli kadınla tartışan Ş.D., kadını sokak ortasında döverek bayılttı. Bayılan kadını park halindeki minibüse almaya çalışan şüpheliyi, çevredeki vatandaşlar cep telefonu kamerasıyla kaydetti. Yerde yatan kadına küfür eden şüpheli, bir yandan da Polisi arıyorum, Ne yapıyorsunuz diyerek olaya tepki gösteren vatandaşlara küfür edip tehditler savurdu. Yarın sabah sizin için geleceğim diye bağıran şüpheli, daha sonra olay yerinden uzaklaştı. O anlar vatandaşın cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı.

Ş.D. GÖZALTINA ALINDI

Olayın ardından İstanbul Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan çalışmanın ardından Ş.D. yakalanarak gözaltına alındı. Olayla ilgili İstanbul Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan yazılı açıklamada, 22 Temmuz 2023 tarihinde Esenyurt ilçesinde meydana gelen ve D. S. İsimli kadının gördüğü şiddet sonrası bayılmasını ve sonrasında sürüklenerek bir minibüse bindirilmesini içeren görüntüler üzerine İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekiplerimiz çalışma başlatmıştır. Yapılan çalışma sonucunda görüntülerdeki şüpheli şahsın, 11 suç kaydı bulunan Ş. D. olduğu tespit edilmiş; şahıs, olay anında yanlarında bulunan E. I. ile birlikte emniyet ekiplerince gözaltına alınmıştır. Konu ile ilgili yürütülen tahkikat devam etmekte olup D. S.?nin herhangi bir sağlık sorunu bulunmamaktadır denildi.

sonbasin.com / haberler.com

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş