Erdoğan’a bir destek de Memur-Der’den

Memur-Der Genel Başkanı Cengiz Özbay ve Engelliler Meclisi Genel Başkanı Cenik, bir otelde basın toplantısı düzenleyerek Cumhurbaşkanı seçimine ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Erdoğan’a bir destek de Memur-Der’den
Yayınlama: 26.05.2023
A+
A-

Genel Başkan Özbay birlikte hareket eden sivil toplum kuruluşları olarak her zaman devletin yanında yer aldıklarını söyledi. Özbay, “Bugün de çocuklarımız, torunlarımız, aile bütünlüğümüz için; yerli ve milli kazanımlarımızı kaybetmemek, devletimizi korumak için Cumhurbaşkanı seçiminde Recep Tayyip Erdoğan’a evet diyeceğiz.” dedi.

Memur-Der Federasyonu çatısı altındaki Engelliler Meclisi’nin Genel Başkanı Şengül Cenik’de 28 Mayıs’taki Cumhurbaşkanı seçiminde Recep Tayyip Erdoğan’ı destekleyeceklerini bildirdi.

Cenik, Memur-Der öncülüğündeki Engelliler Meclisi Genel Başkanlığı’nın 500’e yakın sivil toplum kuruluşunu temsil yeteneğinde olduğunu belirtti.

28 Mayıs Pazar günü yapılacak Cumhurbaşkanı seçimi ikinci tur oylamasında, Recep Tayyip Erdoğan’a destek vereceklerini kaydeden Cenik, engelliler olarak kazanımlarını kaybetmek istemediklerini söyledi. Cenik, “Geleceğimizi emanet edebileceğimiz yönetim ve yöneticiler istiyoruz. Cumhurbaşkanı seçiminde Recep Tayyip Erdoğan’ı destekleyeceğimizi ilan ediyoruz.” ifadelerini kullandı.

Başkan Özbay, şöyle devam etti:

Bizler Türkiye Cumhuriyeti Devletimizin 100ncü yılında, 80 yılda ulaşamadığı başarıları hayretler içinde ve mutluluk gözyaşları ile izliyoruz. Özellikle;
-Dünya siyasetine yön veren denge siyaseti
-Yerli imkanlarla Savunma Sanayiinin geliştirilmesi
-Bilişim ve Teknoloji konusundaki gelişmeler
-Yeraltı ve Yerüstü zenginliklerin kullanılabilir hale getirilmesi
-Yangın, Sel Felaketi ve Depremin yaralarının kısa sürede sarılması
-EYT, Memur, İşçi, Emeklinin dertleri ile hemhal olan
-Milleti ile barışık
-Özgürlüklere saygılı
-Yıkan değil yapan
-Türkiye değil dünya vizyonu ile ilerleyen

Bir yönetim ile yönetiliyoruz. Bizler, kazanımları kaybetmemek,  yöneticilerde istikrar, güven, sözüne itimat, gaflardan uzak, vizyon sahibi olması ise geleceğimizi emanet edebileceğimiz yönetim ve yöneticiler istiyoruz.

Sözlerimin en başında belirttiğimiz üzere yaklaşık 500 dernekten aldığımız güç ile 28 Mayıs 2023 Pazar günü Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde RECEP TAYYİP ERDOĞAN’ı destekleyeceğimizi ilan ediyoruz. İnanıyoruz ki

Yüce Türk Milleti basireti sayesinde
Koltuk sevdasi yerine vatan sevdasi

Karanlık yerine aydınlık yarınlara
Dünya karşısında duruşu ile ses getiren lidere
RECEP TAYYİP ERDOĞAN’a destek verecektir.

Cengiz Özbay; Makamlara değil İstikrara, İhanete değil Vatanseverliğe evet diyebilmek için RECEP TAYYİP ERDOĞAN diyoruz.

sonbasin.com / haber7

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş