Elon Musk’tan Twitter’ın yeni rakibi Threads’e eleştiri yağmuru!

Elon Musk, Meta’nın yeni Threads uygulamasını hedef alarak, veri toplama endişelerine yanıt olarak ‘şükürler olsun ki çok akıllıca yönetiliyorlar’ dedi.

Elon Musk’tan Twitter’ın yeni rakibi Threads’e eleştiri yağmuru!
Yayınlama: 04.07.2023
A+
A-

Elon Musk, Meta’nın Twitter ile rekabet için sunacağı Threads’in piyasaya sürülmesi yaklaşırken, bir Meta yöneticisinin şirkete yönelik sözlerine karşılık verdi.

Geçtiğimiz ay yapılan bir toplantıda yeni uygulamayı tartışan Meta’nın baş ürün sorumlusu, Musk’ın dengesiz davranışlarını hedef almıştı.

The Verge’ün haberine göre, Meta “Akılcı bir şekilde yönetilen bir platforma sahip olmakla ilgilenen içerik oluşturuculardan ve tanınmış kişilerden duyuyoruz” açıklamasını yaptı.

Elon Musk'tan Twitter'ın yeni rakibi Threads'e eleştiri yağmuru!

META’NIN VERİ TOPLAMA POLİTİKASINA ODAKLANDI

Threads şu anda App Store’dan ön indirilebilir durumda; Perşembe günü resmi olarak yayınlanması planlanıyor.

Musk bu hafta Meta’nın yapmış olduğu açıklama ile ilgili olarak alaycı bir tavırla, “şükürler olsun ki bu kadar aklı başında yönetiliyorlar,” dedi.

Musk’ın hesabına abone olduğu girişimci Mario Nawfal’ın attığı bir tweet’e yanıt veren Musk, “aklı başında bir şekilde yönetiliyor” sözüne katılmadı ve Meta’nın veri toplama politikasına odaklandı.

App Store’da Threads’in finansal bilgiler, tanımlayıcılar ve “hassas bilgiler” de dahil olmak üzere kullanıcıların uzun bir bilgi listesini topladığı söyleniyor.

Elon Musk'tan Twitter'ın yeni rakibi Threads'e eleştiri yağmuru!

TWİTTER’DAKİ DEĞİŞİKLİKLER THREADS ÇALIŞMALARINI HIZLANDIRDI

Threads’in piyasaya sürülmesi, Musk’ın Twitter’daki son tartışmalı değişikliğinden bir haftadan kısa bir süre sonra gerçekleşti. Buna göre Twitter Blue için aylık 8 dolar ücret ödeseler bile kullanıcıların görüntüleyebilecekleri tweet sayısı sınırlandırıldı.

Musk’ın doğrulanmamış kullanıcıların günde 600 tweet okumakla sınırlandırılacağını duyurmasının ardından, birçok kişi bunun yerine Dorsey tarafından desteklenen ve talepteki artış nedeniyle kayıtları geçici olarak durdurmak zorunda kalan Bluesky de dahil olmak üzere benzer uygulamalara kaydolmaya çalıştı.

sonbasin.com / haber7

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş