Elon Musk’ın ameliyat olma ihtimali arttı: Yöneticilik rollerinden uzaklaşabilir!

CEO Elon Musk, daha önce Twitter olarak bilinen sosyal medya platformu X’teki bir gönderiye göre, ameliyat gerekebileceğini ve boynu ile sırtının üst kısmına MR çektirmeyi planladığını söyledi.

Elon Musk’ın ameliyat olma ihtimali arttı: Yöneticilik rollerinden uzaklaşabilir!
Yayınlama: 08.08.2023
A+
A-

Elon Musk ameliyat olması gerekebileceğini söyledi. Tesla’nın yanı sıra X, SpaceX ve Neuralink’te de üst düzey liderlik görevlerinde bulunan Musk, bu hafta daha fazla bilgi sahibi olacağını da sözlerine ekledi.

Otomobil üreticisinin hisseleri Pazartesi gününü %1 civarında düşüşle kapattı.

ÇOKLU YÖNETİCİLİK ROLLERİNDEN UZAKLAŞABİLİR

52 yaşındaki Musk’ın nihayetinde ameliyat olması gerekirse, durumu en azından geçici olarak dikkatinin bir kısmını çoklu yönetici rollerinden uzaklaştırabilir. Ayrıca bu durum, .Meta’nın CEO’su Mark Zuckerberg ile kendisi arasında yapılması planlanan münazara maçını da geciktirebilir.

Meta’nın X’e alternatif olarak lanse ettiği yeni metin tabanlı sosyal medya sitesi Threads’in lansmanından bu yana iki milyarder internette birbirlerine sataşıyor. İkili fiziksel olarak yumruklaşmayı kabul etti, ancak bir kafes dövüşünün gerçekten gerçekleşip gerçekleşmeyeceği belirsizliğini koruyor.

Elon Musk'ın ameliyat olma ihtimali arttı: Yöneticilik rollerinden uzaklaşabilir!

MARK ZUCKERBERG İLE OLAN KAFES DÖVÜŞÜ MAÇI DA ERTELENEBİLİR

Pazar günü Musk, platformdaki bir gönderiye göre, dövüşün X üzerinden yayınlanacağını ve tüm gelirin gaziler için bir hayır kurumuna gideceğini söyledi.

Zuckerberg Pazar günü Threads’te yaptığı bir paylaşımda maç tarihi olarak 26 Ağustos’u önerdiğini ancak Musk’ın bunu teyit etmediğini söyledi.

“Nefesimi tutmuyorum,” diye yazdı Zuckerberg.

sonbasin.com / haber7

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş