Elon Musk: Twitter’ı satmaya hazırım

Twitter’ın CEO’su Elon Musk, BBC’ye verdiği bir röportajda şirketin yönetilmesinin oldukça zor olduğunu ve doğru kişi gelirse Twitter’ı satabileceğini açıkladı.

Elon Musk: Twitter’ı satmaya hazırım
Yayınlama: 12.04.2023
A+
A-

Twitter’ı 44 milyon dolarlık bir meblaya satın aldığı 2022’nin son çeyreğinden bu yana tartışmaların odak noktasında olan CEO Elon Musk BBC’ye verdiği röportajda satış için ilk sinyali verdi.

Musk, Twitter’da işlerin dışarıdan gözüktüğünden daha yorucu olduğunu vurgulayarak, “Ofiste kimsenin uğramadığı bir kanepem var ve bazı günler orada uyuyorum” ifadelerini kullandı.
Elon Musk: Twitter'ı satmaya hazırım

ELON MUSK TWİTTER’I SATMAYA HAZIR

Tesla ve SpaceX gibi alanında dünya devi olan firmaların kurucusu ve CEO’su görevinde olan multi milyarder Elon Musk, Twitter’ı yönetmenin beklediğinden zor olduğunu kabul etti. Twitter’ı 44 milyar dolara (35.4 milyar sterlin) karşılığında satın alan Elon Musk’ın o günden bu yana değer kaybetmeye devam eden sosyal medya uygulamasında yaptığı değişiklikler tartışma konusu olmaya devam ederken Musk verdiği röportajda “Doğru kişi gelirse Twitter’ı satmaya hazırım” açıklamasında bulundu.

sonbasin.com / haber7

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş