‘Elbe’ izleyicilerden tam not aldı

TEPEBAŞI BELEDİYESİ GENÇLİK TİYATROSU’NDAN 2 YIL EĞİTİM ALDIKTAN SONRA MEZUN OLAN ÖĞRENCİLERİN İLK REPERTUARI OLAN ‘ELBE’ İZLEYENLERDEN TAM NOT ALDI.

‘Elbe’ izleyicilerden tam not aldı
Yayınlama: 26.11.2023
A+
A-

Eskişehir’in Tepebaşı Belediyesi Gençlik Tiyatrosu’ndan 2 yıl eğitim aldıktan sonra mezun olan öğrencilerin ilk repertuarı olan ‘Elbe’ izleyenlerden tam not aldı.

Bu kapsamda Tepebaşı Belediyesi Gençlik Tiyatrosu’ndan iki yıllık eğitimlerini tamamlayan öğrenciler ‘Elbe’ oyunu ile 29 Ekim Gençlik Merkezi Ali İsmail Korkmaz Sahnesi’nde izleyicilerin karşısına çıktı. Wolfgang Borchert’in Kapıların Dışında isimli oyunundan uyarlanan ve savaş karşıtı bir gençliği anlatan oyunun yönetmenliğini, Anadolu Üniversitesi’nden konuk yönetmen Özgür Can üstlendi. Oyunun müzikleri ise Tepebaşı Belediyesi İki Elin Sesi Var Çocuk Senfoni Orkestrası tarafından seslendirildi. Proje koordinasyonunu Fatih Pazvantoğlu’nun yaptığı oyunda yer alan oyuncular ise şu isimlerden oluştu: ‘Ali Coşkun, Asya Öge, Ayşe Dönmez, Erkan Niron, Ozan Fidan, Sema Uluç.’

Tek perde şeklinde 45 dakika süren tiyatro oyunu, katılımcılardan da tam not aldı. Oyun Aralık ayı boyunca her cuma tiyatro severlerin karşısında olacak.

‘Elbe’ izleyicilerden tam not aldı
‘Elbe’ izleyicilerden tam not aldı
‘Elbe’ izleyicilerden tam not aldı
sonbasin.com / İHA

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş