Eğitim teknolojisi şirketi yeni hizmetini duyurdu

Eğitim teknolojisi şirketi Novarge Bilişim Reklam ve Eğitim Hizmetleri A.Ş., eğitim servislerindeki yeni ‘Novarge Premium’ hizmetini duyurdu. Bu hizmetle uzaktan eğitimde yeni bir standart belirleyerek, kullanıcılara daha kapsamlı, detaylı ve usta işi eğitimler sunmak hedefleniyor.

Eğitim teknolojisi şirketi yeni hizmetini duyurdu
Yayınlama: 20.02.2024
A+
A-

 

Şirketten yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

 “Novarge’ın Premium eğitim platformu, sektördeki en güncel bilgileri, en etkili öğrenme metodolojilerini ve en ileri teknolojileri kullanarak hazırlanmış eğitimler sunuyor. Bu eğitimler, öğrenenlere, kendi alanlarında uzmanlaşmak ve profesyonel becerilerini derinleştirmek için ihtiyaç duydukları her şeyi sağlamaktadır. Premium platformu, özelleştirilebilir öğrenme deneyimleri, interaktif içerikler ve esnek erişim seçenekleri ile eğitimde çığır açan bir modeldir.

 “Novarge Premium hizmeti ile kullanıcılara sunulan kurs sayısı ve çeşitliliği artmış, kurs içeriklerinin zenginliği ve derinliği, branşında uzman eğitmenlerin liderliğinde genişletilmiştir. Eğitimlerini ve hizmetlerini sürekli olarak geliştirmeye adamış olan Novarge, bu yeni Premium hizmeti ile eğitimde mükemmeliyetçiliği yeniden tanımlıyor ve her öğrenenin kendi potansiyelini en üst düzeyde gerçekleştirebilmesi için gereken araçları sunuyor.”

 Yeni hizmete ilişkin Novarge CEO’su Mesut Karaağaç,  “Premium hizmetimiz, öğrencilerimize sadece bilgi değil, uygulanabilir pratik  beceriler ve derinlemesine anlayış kazandırmak için tasarlandı. Her bir eğitim modülümüz, bireylerin kariyer hedeflerine ulaşmalarında gerçek bir fark yaratacak şekilde kurgulandı” dedi.

sonbasin.com / DHA

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş