Dubleks dairede bulunan gizli geçit jandarmayı şaşırttı

Tekirdağ’ın Çerkezköy ilçesinde bir dubleks daireye operasyon düzenleyen jandarma ekipleri, önü dolapla kapatılan gizli kapıdan girilen bölümde, kaçak sigara imalathanesi buldu. İmalathanede, piyasa değeri 226 bin 500 lira olan 62 bin 500 makaron ele geçirildi.

Dubleks dairede bulunan gizli geçit jandarmayı şaşırttı
Yayınlama: 11.03.2023
A+
A-

Tekirdağ İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ile İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, tütün kaçakçılığının önlenmesine yönelik çalışmada, Çerkezköy’ün Fatih Mahallesi’ndeki evde kaçak sigara üretilerek piyasa sürüldüğünü belirledi. Jandarma ekipleri, E.A.’nın dubleks evine operasyon düzenledi.

GİZLİ GEÇİTTEN SİGARA İMALATHANESİ ÇIKTI

Jandarma, önü dolapla kapatılan gizli kapıdan girilen özel bölüm olduğunu belirledi. Gizli bölüme girip arama yapan jandarma ekipleri, 62 bin 500 dolu ve boş makaron, 42 kilo kıyılmış tütün ve tam otomatik elektrikli makaron doldurma makinesi ele geçirdi.

Dubleks dairede bulunan gizli geçit jandarmayı şaşırttı

PİYASA DEĞERİ 226 BİN LİRA

Piyasa değeri 226 bin 500 lira olan kaçak ürünlerle ilgili gözaltına alınan E.A., jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. E.A., çıkarıldığı hakimlikçe serbest bırakıldı.

sonbasin.com / haberler.com

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş