DPÜ Rektörü Kızıltoprak ve öğrenciler, “Aybüke: Öğretmen Oldum Ben” filminde

DPÜ REKTÖRÜ KIZILTOPRAK VE ÖĞRENCİLER AYBÜKE: ÖĞRETMEN OLDUM BEN! FİLMİNDE

DPÜ Rektörü Kızıltoprak ve öğrenciler, “Aybüke: Öğretmen Oldum Ben” filminde
Yayınlama: 06.12.2023
A+
A-

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Eğitim Fakültesi öğrencileri ve öğrenci topluluklarının Aybüke: “Öğretmen Oldum Ben” filmini sinemada izlemek için düzenlediği etkinliğe Rektör Prof. Dr. Süleyman Kızıltoprak da katıldı.

Sera AVM’de düzenlenen etkinliğe Rektör Prof. Dr. Süleyman Kızıltoprak, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ayhan Kahraman, Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Fulya Topçuoğlu Ünal, Kurumsal İletişim Koordinatörü Doç. Dr. Gökhan Kuzucanlı ile çok sayıda öğrenci ve topluluk başkanları katıldı.

Batman’ın Kozluk ilçesinde 2017 yılında öğretmenlik yapan ve bölücü terör örgütü tarafından şehit edilen Öğretmen Şenay Aybüke Yalçın’ın hayatını konu alan filmde, duygusal anlar yaşandı. Filmin ardından Prof. Dr. Süleyman Kızıltoprak, sosyal medya hesabından, “Öğretmen adaylarımızla anlamlı bir etkinlikte buluştuk. Eğitim Fakültesi öğrencilerimiz ve topluluklarımızla Aybüke öğretmenimizin şehit edilişini konu alan “Aybüke: Öğretmen Oldum Ben!” filmini samimi hislerle izledik. Biliyorum ki, bu ülkenin Aybüke, Necmettin öğretmenleri tükenmez’’ mesajını paylaştı




sonbasin.com / İHA

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş