Diktatöryal Eğilimli Büyükerşen’den Şebeke Suyuna Zam İnadı

Diktatöryal Eğilimli Büyükerşen’den Şebeke Suyuna Zam İnadı
Yayınlama: 26.11.2022
A+
A-

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Başkanı Yılmaz Büyükerşen Mecliste görüşülmesi Planlanan Şebeke suyuna Zam için yapılacak  toplantıya Yurtdışı ziyaretini yarıda keserek geldi.

 

Son bir yılda şebeke suyuna % 257 zam yapan Büyükerşen’e tepkiler çığ gibi büyüdü. Vatandaşın direk cebine dokunan zamlarla gündeme gelen Büyükerşen Şehirde her yaptığı icraata “ben yaptım oldu, olacak “ düşüncesiyle Diktatörleri aratmayacak şekilde tek adamlık sevdasından vazgeçmeyerek şehrin hiçbir dinamiğini umursamayarak hem şehir içi ulaşımda hem de şebeke suyuna yaptığı zam’larla gündemden düşmüyor.

 

Ak Parti Gurubu mecliste yapılan ilk toplantıya katılmayarak toplantı yeter sayısına ulaşılmasını engellemiş fakat yapılan ikinci toplantıda yine sadece cumhur ittifakı meclis üyelerinin red oyu verdiği toplantıda maalesef vatandaşın canını yakacak karar alınarak, şebeke suyuna % 70 gibi inanılmaz yüksek bir zam yaparak Türkiye’nin gündemine oturdu.

 

Chp li ve Millet İttifakına bağlı Meclis üyelerinin suya yapılan zammı, doğalgaz ve benzine gelen zamları örnek göstererek meşrulaştırması Vatandaşı çileden çıkardı.

 

Mevcut gelen zamlarla hem şehir içi ulaşım hem şebeke suyu Türkiye’de kullanılan en pahalı hizmet olarak anılmaya devam edecek gibi gözüküyor ve maalesef  Büyükerşen Diktatörlüğünün izleri uzun yıllar hafızalardan silinmeyecek gibi duruyor.

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş