DHA muhabirleri ödüllerini aldı

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin bu yıl 24’üncüsünü düzenlediği Barış Selçuk Gazetecilik Ödülleri’nde ‘haber fotoğrafı’ birincilik kazanan Demirören Haber Ajansı (DHA) muhabiri Ergin Karataş ve ‘İzmir Kent TV Haberi’ dalında ise ‘Hande Mumcu Özendirme Ödülü’ne layık görülen Nevra Uçkaç ile Tekin Gürbulak, ödüllerini aldı.

DHA muhabirleri ödüllerini aldı
Yayınlama: 10.01.2024
A+
A-

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 24’üncüsü düzenlenen Barış Selçuk Gazetecilik Ödülleri, Tarihi Havagazı Fabrikası Gençlik Yerleşkesi’nde düzenlenen törenle sahiplerini buldu. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in ev sahipliğinde yapılan törene; Balçova Belediye Başkanı Fatma Çalkaya, İzmir Kent Konseyi Başkanı Nilay Kökkılınç, İzmir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Dilek Gappi, İzmir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Şükran Nurlu, Barış Selçuk’un ailesi, jüri üyeleri ve çok sayıda gazeteci katıldı. Törende İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı olarak beş yıldır yerel basın kuruluşlarının ve ifade özgürlüğünün güçlenmesine büyük önem verdiğini belirten Soyer, “Her zaman sizin yanınızda oldum. Özgür basın, yönetenlerin en önemli pusulasıdır. Bir yerel yönetici olarak sizleri en doğru pusulam olarak görüyorum” ifadelerini kullandı.

?DHA muhabirleri ödüllerini aldı

İzmir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Dilek Gappi ise “Bu değerli yarışma umutlarımızı yeşertiyor. Bu yarışma İzmir’e çok yakışıyor. Hasan Tahsin’in mirasını, Atatürk’ün ışığını taşıyan İzmir basını sonuna kadar inatla gerçekleri yazmaya devam edecek” dedi.

?DHA muhabirleri ödüllerini aldı

Barış Selçuk Gazetecilik Ödülleri’nde ‘haber fotoğrafı’ dalında birincilik kazanan Demirören Haber Ajansı muhabiri Ergin Karataş’a ödülünü İzmir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Şükran Nurlu takdim etti. ‘İzmir Kent TV Haberi’ dalında ise ‘Hande Mumcu Özendirme Ödülü’ne layık görülen Nevra Uçkaç ile Tekin Gürbulak ödülünü Barış Selçuk’un ağabeyi Dr. Savaş Selçuk’tan aldı.

DHA muhabirleri ödüllerini aldı

DHA muhabirleri ödüllerini aldı

sonbasin.com / DHA

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş