Depremin ardından tüm camilerde cuma namazı öncesi dua

Ülke genelindeki tüm camilerde cuma namazı öncesi deprem mağdurları için Kur’an-ı Kerim okundu, dualar edildi. Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş da Ankara Ahmet Hamdi Akseki Camii’nde dua etti.

Depremin ardından tüm camilerde cuma namazı öncesi dua
Yayınlama: 10.02.2023
A+
A-

Diyanet İşleri Başkanlığı’ndan yapılan açıklamaya göre, ülke genelindeki tüm camilerde cuma namazı öncesi deprem mağdurları için Kur’an-ı Kerim okundu ve dualar edildi. Diyanet İşleri Başkanı Erbaş da cuma namazı öncesi Ankara Ahmet Hamdi Akseki Camii’nde ‘asrın felaketi’ olarak nitelendirilen Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenenler için dua etti.

Depremin ardından tüm camilerde cuma namazı öncesi dua

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş, Kur’an-ı Kerim tilavetinin ardından yaptığı duada, “İlahi Ya Rabbi! Millet olarak deprem gerçeğiyle bir kez daha karşılaştık. Vefat eden kardeşlerimiz var. Göçük altında kalan kardeşlerimiz var. Senden şifa bekleyen kardeşlerimiz var. Ahirete irtihal eden kardeşlerimize rahmet eyle Allah’ım! Ailelerine, yakınlarına ve milletimize sabr-ı cemil ihsan eyle Allah’ım. Göçük altında kalan kardeşlerimizin sağ salim çıkmalarını nasip eyle Allah’ım. Hastalarımıza Şafi isminle acil şifalar ver Allah’ım. Göçük altında kalanları kurtarmak için canla başla gayret gösteren bütün kardeşlerimize güç ve kuvvet ver, onlara kolaylıklar ihsan eyle Allah’ım. Bu çetin günlerde rahmet ve inayetine her zamankinden daha çok muhtacız. Bizlere yardım eyle Allah’ım” dedi.

Depremin ardından tüm camilerde cuma namazı öncesi dua

sonbasin.com / DHA

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş