Depremde enkazda kalan anne, kızı ve torunu Ankara’da toprağa verildi

Kahramanmaraş’ta depremde enkaz altında kalan Fatma Karagöz (40), kızı İnci Naz Karagöz (11) ve annesi Perihan Tanrıverdi’nin (70) cenazeleri, memleketleri Ankara’da gözyaşlarıyla toprağa verildi.

Depremde enkazda kalan anne, kızı ve torunu Ankara’da toprağa verildi
Yayınlama: 09.02.2023
A+
A-

Kahramanmaraş’ta meydana gelen 7.7 ve 7.6 büyüklüklerindeki depremlerde büyük yıkımın yaşandığı Hatay’ın Kırıkhan ilçesinde, Karagöz ailesinin oturduğu 4 katlı bina, enkaza döndü. 2’nci katta oturan Fatma Karagöz, kızı İnci Naz Karagöz ve annesi Perihan Tanrıverdi’nin cansız bedenleri çıkarıldı. Fatma Karagöz’ün diğer kızı İrem Karagöz ise yaralı kurtarılarak hastanede tedaviye alındı. Fatma Karagöz, annesi ve kızı için Ankara’da Karşıyaka Mezarlığı’nda cenaze töreni düzenlendi. Cenazeye ailenin yakınları ve çok sayıda kişi katıldı. Fatma Karagöz, annesi ve kızının cenazeleri, öğle vakti kılınan namazın ardından toprağa verildi. Perihan Tanrıverdi’nin, kızı ve torunlarını özlediği için yanlarına gittiği öğrenildi. 

Annesini, ablasını ve küçük yeğenini kaybeden Akın Tanrıverdi, “Annem Hatay’a kız kardeşimi özlediği için gitmişti. Normalde ben de gidecektim, gidemedim. Allah kimseyi bu duruma getirmesin. Apartman 4 katlıydı, kardeşim 2’nci katında yaşıyordu. Diğer katlarda oturanlar kurtulmuşlar. O sokaktaki binaların çoğu yıkılmış durumda. Beton kolon annemin ayağına düşmüştü. Belden aşağısı görünüyordu. Çocuğunu ve torunlarını soruyordu, sürekli orada hayatını kaybetti” dedi.

sonbasin.com / DHA

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş