Deprem bölgesindeki 15 köye 5 bin oyuncak gönderildi

Enfal Oyuncak’ın yerli oyuncak markalarından  ‘Let’s Be Child’ın, oyuncak yüklü TIR’ı depremde ağır yara alan Hatay ve köylerine gönderildi. Deprem bölgesine düzenli olarak oyuncak yardımının süreceğini söyleyen Enfal Oyuncak CEO’su Furkan Karaduman, 0-7 yaş arasındaki çocukların kullanımı için hazırlanan ve 15 köye ulaştırılan 5 bin adet oyuncakla miniklerin yaralarını sarmayı hedeflediklerini dile getirdi.

Deprem bölgesindeki 15 köye 5 bin oyuncak gönderildi
Yayınlama: 06.04.2023
A+
A-

 

Hatay’da köyleri dolaşarak oyuncakları çocuklara bizzat dağıttığını belirten Karaduman, “Bu afetin, geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın psikolojilerini ve hayal dünyalarını olumsuz etkiledi. Deprem bölgesindeki çocuklarımızın bu yaralarının sarılmasında bizim rolümüz olsun istiyoruz. Bu nedenle çocuklara yönelik bu tip destek ve faaliyetlerin içinde olmaya gayret gösteriyoruz” diye konuştu.

“BİR ÇOCUĞUN YÜZÜNÜ GÜLDÜRMEK EN BÜYÜK MUTLULUKTUR”

Karaduman, “Daha önce de bölgeye oyuncak gönderdik. Sonrasında Ticaret Bakanlığı ve Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı iş birliği ile düzenlenen seferberliğe dahil olarak online oyuncak bağışı oyuncak bağış kampanyasını düzenledik. Bu kampanyayı hiçbir kar gütmeden maliyetine gerçekleştirdik. Web sitemiz üzerinden oyuncak alanların bağışlarını resmi kurumlar aracılığıyla çocuklara ulaştırdık. Şimdi de yaklaşık 5 bin adet oyuncağı da depremde ağır yara alan illerimizden Hatay’a götürdük. Bu oyuncaklar; 0-7 yaş arası çocuklar için eğitici, öğretici ve deprem psikolojisini atlatmayı kolaylaştıracak ürünlerden oluşuyor. Bundan böyle oyuncak yardımlarımızı bir plan dahilinde depremin vurduğu diğer bölgelere de ulaştıracağız. Uzmanlar, depremzede çocukların yaşadıkları travmayı oyuncaklar yardımıyla daha kolay atlatabileceklerini söylüyor. Bu desteklerle depremzede çocukların yaralarını bir nebze de olsa sarmayı hedefliyoruz. Bir çocuğun yüzünü güldürebilirsek bu bizim için en büyük mutluluk olur” diye konuştu.

 

 

sonbasin.com / DHA

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş