DAK da yangın bölgesinde

ESKİŞEHİR’İN SEYİTGAZİ İLÇESİNDE ÇIKAN ORMAN YANGININI SÖNDÜRME ÇALIŞMALARINA KATILMAK İÇİN DORLİON ARAMA KURTARMA DERNEĞİ (DAK) BÖLGEYE EKİP YOLLADI.

DAK da yangın bölgesinde
Yayınlama: 24.08.2023
A+
A-

Eskişehir’in Seyitgazi ilçesinde çıkan orman yangınını söndürme çalışmalarına katılmak için Dorlion Arama Kurtarma Derneği de (DAK) bölgeye ekip yolladı.

Dün öğle saatlerinde Seyitgazi ilçesine bağlı Kümbet ve Oynaş mahallelerinin arasında bulunan bir arazide çıkan ve daha sonra ormanlık alana sıçrayan yangını söndürmek için birçok çeşitli kurum ve dernekten bölgeye ekip sevk edildi. Yangının çıktığı günün akşam saatlerinde Eskişehir Orman İşletme Müdürlüğü’nden gelen talep üzerine orman yangınları ile mücadele eğitimi almış olan Dorlion Arama Kurtarma Derneği’nin 15 personeli, bölgeye intikal etti. DAK ekipleri Eskişehir Valiliği tarafından bölgede oluşturulan Koordinasyon Merkezi’nin talimatları doğrultusunda gece saatlerinde iş makinalarının açtığı yollardan yangın bölgesine ulaşarak söndürme çalışmalarına başladı. Çalışma yapılan bölgedeki yangın ekiplerin yoğun uğraşları sonucu alevler kontrol altına alınarak ekiplerce söndürülüp, soğutma çalışmaları başlandı.

DAK da yangın bölgesinde
DAK da yangın bölgesinde
sonbasin.com / İHA

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş