Cumhurbaşkanlığı adaylık başvurusu yapan Muharrem İnce’nin eski videosu gündem oldu: Kılıçdaroğlu’nun karşısında asla aday olmam

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce’nin 14 Mayıs seçimlerinde cumhurbaşkanlığı için adaylık başvuru yapması sonrasında eski bir videosu gündem oldu. 2018 yılında da cumhurbaşkanı adayı olan İnce’nin söz konusu videosunda, “Ola ki kazanamadım. Kılıçdaroğlu’nun karşısında asla aday olmam. Ben vefalı bir insanımdır.” diyor.

Cumhurbaşkanlığı adaylık başvurusu yapan Muharrem İnce’nin eski videosu gündem oldu: Kılıçdaroğlu’nun karşısında asla aday olmam
Yayınlama: 22.03.2023
A+
A-

14 Mayıs seçimleri yaklaşırken Cumhur İttifakı’nın cumhurbaşkanı adayının Cumhurbaşkanı Erdoğan, Millet İttifakı’nın adayının ise Kemal Kılıçdaroğlu olduğu açıklandı. İki ismin yanı sıra Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce de cumhurbaşkanlığı adaylığı için YSK’ya başvuru yaptı.

“BEN VEFALI BİR İNSANIMDIR”

Seçimlerde Kılıçdaroğlu’na karşı yarışacak eski CHP’li Muharrem İnce’ninse 2018 yılındaki bir videosu yeniden gündem oldu. Bir önceki seçimde CHP’nin cumhurbaşkanı adayı olarak gösterdiği İnce, katıldığı televizyon programında; seçimi kazanamadığı taktirde bundan sonra Kılıçdaroğlu’na karşı aday olmayacağını ifade ediyor. İnce’nin o yayındaki sözleri şu şekilde: “Ola ki 24 Haziran’da kazanamadım. Kılıçdaroğlu’nun karşısında asla aday olmam. Ben vefalı bir insanımdır. Kendisiyle asla bir yarışa çıkmam. Benden daha iyi bir cumhurbaşkanı adayı bulursak onu da desteklerim.”

14 Mayıs'taki Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde kimi destekleyeceksiniz?

— Haberler.com (@Haberler) March 20, 2023 Seçim Sonuçları

sonbasin.com / haberler.com

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş