Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan önemli açıklamalar (CANLI)

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan AK Parti Grup Toplantısı’nda konuşuyor. Canlı yayınımızı izlemek için alttaki YouTube linkine tıklayabilirsiniz.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan önemli açıklamalar (CANLI)
Yayınlama: 29.11.2023
A+
A-

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın konuşmasından satır başları;

– Gazzeli kardeşlerimiz 7 Ekim’den beri insalık tarihinin en kalleş saldırılarına maruz kaldı. Camileri bombalandı. Okulları harebeye çevrildi. Sığındıkları mülteci kampları bilinçli şekilde hedef alındı. Analarının öpüp koklamaya kıyamadıkları sabiler hunharca katledildi.

–  Tüm dünyanın gözü önünde 50 gün boyunca Gazze’yi yaktılar, yıktılar.  35 binin üzerinde Filistinli kardeşimiz yaralandı. Gazze’deki binaların 3’te 2’si yıkıldı veya tahrip oldu ya da kullanılamaz hale geldi. Sağlık ve eğitim altyapısı da tamamen çökmüş durumdadır. Netanyahu adını şimdiden ‘Gazze Kasabı’ olarak yazdırmıştır. İsrail yönetiminin insanlık vicdanı yanında uluslararası hukuk önünde de hesap vermesi için mevcut tüm yolları deneyeceğiz. Bugün tüm imkanlarımızla Gazzeli kardeşlerimizin yanındayız.

–  (Gazze’ye insani yardım) 2’nci gemimiz bugün yola çıkıyor. Gazze’deki vatandaşlarımızın tahliyesini de büyük ölçüde tamamladık. İnşallah bundan sonra girişimlerimiz çok boyutlu olarak sürecektir.

sonbasin.com / DHA

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş