Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan 2. tur mesajı: 29 Mayıs’ çok farklı uyanacağız

Cumhurbaşkanı Erdoğan, katıldığı canlı yayında seçimin 2. tura kalmasını değerlendirdi. Meclis’te çoğunluğu aldıklarını söyleyen Erdoğan, 28 Mayıs’ta yapılacak seçimlere ilişkin, “29 Mayıs’a çok farklı uyanacağız. Çok oy alacağımıza inanıyorum.” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan 2. tur mesajı: 29 Mayıs’ çok farklı uyanacağız
Yayınlama: 16.05.2023
A+
A-

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ikinci tura kalmasının ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ilk canlı yayına katıldı. Cnn Türk ve Kanal D ortak yayınında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, TBMM’de çoğunluğu aldıklarını, 28 Mayıs’ta yapılacak ikinci tur seçimlerinin çok farklı olacağını belirtti.

“ÇOK OY ALACAĞIMIZA İNANIYORUM”

Cumhurbaşkanı Erdoğan şunları söyledi: “İnşallah 28 Mayıs çok çok farklı olacaktır. 29 Mayıs’a çok farklı uyanacağız diye düşünüyorum. Çok oy alacağımıza inanıyorum. 1. turdaki yol haritasını aynen uygulayacağız diyemem. Onun benzerini sadece bu hafta sonu yapacağım deprem bölgesinde uygulayacağız. Özellikle İstanbul ve Ankara’da teşkilatımızın yoğunlukla şöyle şehri ziyaretlerle, hatta hatta bütün ülkemizin buralara yığınak yapmış olan şehirler var ya. Hemşeri dernekleri var. Bu derneklerle iç içe olacağız.

“OY KULLANIN, ONDAN SONRA SEYAHATLERİ YAPIN”

Bunlarla gençlikle, esnaf odalarıyla yapacağımız buluşmalarla süreci farklı bir şekilde işleyeceğiz. Birinci turda olduğu gibi yine milletimizin sandıklara koşacağına inanıyorum. Mayıs ayı sebebiyle mesela Karadeniz, çaya, fındığa gidenler olabilir. Ne olur bunu erteleyin diyorum. 28’inde oyunuzu kullanın, ondan sonra bu seyahatleri yapın. Bütün bunlarla beraber, yazlıklarına gidecek olanlar da olabilir. Bunların da değerlendirmesini iyi yapmamız lazım. Milletimiz ‘siz iki hafta daha gönül alın’ dedi bize.

Ayrıntılar geliyor…

Sizce 2. turda seçimi kim kazanacak?

— Haberler.com (@Haberler) May 15, 2023

sonbasin.com / haberler.com

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş