Cumhurbaşkanı Erdoğan, İzmir’den Kılıçdaroğlu’na meydan okudu: Bu seçim Bay Bay Kemal’i uğurlama seçimi

Gündoğdu Meydanı’nda düzenlenen İzmir mitinginde büyük bir kalabalığa hitap eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, rakibi Kılıçdaroğlu’na meydan okudu. 14 Mayıs’ı işaret eden Erdoğan, “Bu seçim Bay Bay Kemal’i uğurlama seçimi olmalı. Kalan şu iki haftada durmak yok, yola devam. Bugünkü katılımı görünce size inanıyorum. İzmir kararını vermiş, gereğini yapacak. İzmir daha iyisine layık diyor, doğru.” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İzmir’den Kılıçdaroğlu’na meydan okudu: Bu seçim Bay Bay Kemal’i uğurlama seçimi
Yayınlama: 29.04.2023
A+
A-

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan İzmir Gündoğdu Meydanı’nda düzenlenen mitingde geniş bir kalabalığa hitap etti. Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na meydan okuyan Cumhurbaşkanı Erdoğan sert sözlerle yüklendi.

“BAY BAY KEMAL’İ UĞURLAMAYA HAZIR MIYIZ?”

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Biz 21 yıldır ülkemizi Dadaloğlu’ndan aldığımız ilhamla yürüyerek bu günlere geldik. Vesayetin tehditlerinden korkmadık. Terör örgütünün saldırılarından ürkmedik. Bay bay Kemal gibi onların uzantılarıyla gidip görüşmeler yapmadık. Kandil’in parlamentodaki temsilcileriyle acaba bay bay Kemal kapalı kapılar ardında ne görüştü, bir açıklasana. İzmir’e böyle birisi yakışıyor mu ya? Bu seçim, 14 Mayıs bay bay Kemal’i uğurlama seçimi olmalı. Bunu yapmaya hazır mıyız? Muhteşem kalabalığı görünce size inanıyorum. İzmir kararını vermiş.” dedi.

Ayrıntılar geliyor…

İzmir Seçim Sonuçları
sonbasin.com / haberler.com

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş