Cumhurbaşkanı Erdoğan, İspanya’da görüşmelerini sürdürüyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İspanya programı kapsamında BBVA İcra Kurulu Başkanı Carlos Torres Vila ve Dünya Turizm Örgütü Genel Sekreteri Sayın Zurab Pololikashvili’yi kabul etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İspanya’da görüşmelerini sürdürüyor
Yayınlama: 14.06.2024
A+
A-

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İspanya’nın başkenti Madrid’de temaslarını sürdürüyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan, BBVA İcra Kurulu Başkanı Carlos Torres Vila’yı ve Dünya Turizm Örgütü Genel Sekreteri Sayın Zurab Pololikashvili’yi kabul etti. Görüşmede Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ve Ticaret Bakanı Ömer Bolat da bulundu.

Ticaret Bakanı Bolat, görüşmeye dair sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Görüşmelerde, Türkiye ile İspanya arasındaki bankacılık, sürdürülebilir finans ve yenilikçi teknolojiler üzerine iş birliğini güçlendirme konularını ele aldık. Dünya Turizm Örgütü ile yapılan görüşmede ise sürdürülebilir turizmi teşvik etmek ve turizm sektöründe yeni projeler geliştirmek için iş birliği fırsatları üzerinde durduk. Bu görüşmeler, Türkiye’nin hem finansal teknolojilerdeki dönüşümünü hem de turizm sektöründeki gelişimini destekleyecek yeni iş birliği olanakları ortaya çıkaracaktır ve ülkemiz ile İspanya arasındaki iş birliği kanallarını genişletecektir” ifadelerini kullandı.

sonbasin.com / DHA

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş