Çöp konteynerleri suni çim ile kaplanıyor

AFYONKARAHİSAR BELEDİYESİ TEMİZLİK İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ’NE BAĞLI EKİPLERİ KENTİN FARKLI NOKTALARINDA DAHA ESTETİK BİR GÖRÜNÜM SAĞLAMAK İÇİN ÇÖP KONTEYNERLERİNİ SUNİ ÇİM İLE KAPLIYOR.

Çöp konteynerleri suni çim ile kaplanıyor
Yayınlama: 22.08.2023
A+
A-

Afyonkarahisar Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipleri kentin farklı noktalarında daha estetik bir görünüm sağlamak için çöp konteynerlerini suni çim ile kaplıyor.

Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nün kendi bünyesindeki atölyede ürettiği sürgülü yeşil çitli konteyner kafesler vatandaşların da büyük beğenisini kazandı. Kentin her noktasında hijyeni ve temizliği sağlamak için çalışmalarına aralıksız devam eden Afyonkarahisar Belediyesi’nin suni çim kaplama çöp kutuları kente renk kattı. Kenti temiz, nezih ve ferah bir görünüm kazandırmak amacı ile çalışmaların aralıksız sürdüğünü ifade eden Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, “Belediyemiz Park ve Bahçeler Müdürlüğü bünyesinde bulunan atölyelerde kendi imkânlarımızla ürettiğimiz özel tasarımlı suni çim kaplı kafes giydirmeleri kentimizde bulunan çöp konteynerlerinde uygulamaya başladık. Gerçekleştirdiğimiz çalışmayla kentimize görsel açıdan değer kazandırırken; vatandaşlarımızın daha temiz bir çevrede yaşamasına imkan sağlıyoruz. Kent merkezinde bulunan çöp konteynerlerine suni çim kaplı kafes giydirme çalışmalarımız ilerleyen süreçte de devam edecek” dedi.

Çöp konteynerleri suni çim ile kaplanıyor
sonbasin.com / İHA

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş