Çöp Adam 14. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Çöp Adam yeni bölüm fragmanı çıktı mı? Dizinin 14. bölüm fragmanı ne zaman yayınlanır?

Ekranların sevilen dizileri arasında gelen Çöp Adam bugün 13. bölümü ile yayınlanacak. Dizinin yeni bölümünün ardından 14. bölüm fragmanı yayınlandı mı merak edildi. Peki, Çöp Adam 14. bölüm fragmanı ne zaman çıkar? Çöp Adam 14. bölüm fragmanı yayımlandı mı? Çöp Adam yeni fragmanı izle!

Çöp Adam 14. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Çöp Adam yeni bölüm fragmanı çıktı mı? Dizinin 14. bölüm fragmanı ne zaman yayınlanır?
Yayınlama: 08.03.2023
A+
A-

Çöp Adam, OGM Pictures imzalı, ilk bölümü 30 Kasım 2022 tarihinde yayımlanan, yönetmenliğini Yağız Alp Akaydın’ın üstlendiği, senaryosunu Melek Gençoğlu ve Su Ersöz’ün kaleme aldığı dram türündeki Türk televizyon dizisidir. Çöp Adam 14. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Çöp Adam yeni bölüm fragmanı çıktı mı? Dizinin 14. bölüm fragmanı ne zaman yayınlanır?

ÇÖP ADAM 14. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Dizinin bugün yayınlanacak olan 13. bölümünün ardından 14. bölüm fragmanının yayınlanması bekleniyor. Henüz yeni bölüm fragmanı çıkmadı.

ÇÖP ADAM SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Tamer’e sürpriz yapmak isterken Berrin tarafından engellenen Peri, Tamer’in doğum gününü savaş alanına çevirir. Peri tüm gerçekleri haykırırken, Tamer’in ona inanmamasıyla yıkılır. Kızının yaşadığı şok nedeniyle öfkelenen Tamer, Peri’nin karşısına geçer ve ailesinden sonsuza dek uzak durmasını söyler.

Berrin kızına yaşattıklarından dolayı suçluluk duysa da sonunda ailesini geri kazandığı için mutludur. Dilber’in tereddütlerine rağmen Berrin’in kazandığı zaferden dolayı gurur duyan Meryem de yengesinin en büyük destekçisi olur. Bu durum Selim tarafından terk edilen Ahu’nun işine gelmese de, otelde tanıştığı “zengin” bir yabancı onun için yeni bir umut ışığı olacaktır.

Kendini aklamaya çalışan Peri’nin denediği sıra dışı yollar Tamer’le yeniden karşı karşıya gelmesine neden olur. Peri’ye olan tutkusuna bir türlü söz geçiremeyen Tamer’in aklı Peri’nin ailesiyle ilgili gizli kalmış gerçekleri öğrenmesiyle iyiden iyiye karışır. Tüm çabalarına rağmen gerçekleri ortaya çıkaramayan Peri’nin pes ettiği noktada şans yüzüne güler. Bu sırada Tamer ise tüm bu yaşananlara bir çare bulmak için farklı bir yol denemeye karar vermiştir.

Çöp Adam 14. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Çöp Adam yeni bölüm fragmanı çıktı mı? Dizinin 14. bölüm fragmanı ne zaman yayınlanır?

ÇÖP ADAM KONUSU NEDİR?

Gerçek bir hayat hikayesinden uyarlanan Çöp Adam; sıra dışı bir şekilde karşılaşan, tehlikeli bir oyunun içine hapsolan Tamer ve Peri’nin sırlarla dolu hikayesini konu alıyor.

ÇÖP ADAM OYUNCU KADROSU

Engin Altan Düzyatan

Elçin Sangu

Sedef Avcı

Füsun Demirel

Salih Kalyon

Elçin Afacan,

Ali Yoğurtçuoğlu

Hülya Şen

Cankat Aydos

Büşra Çam

Şeyda Terzioğlu

Eylül Uğan

Sinan Albayrak

Güliza Nisa Uray

sonbasin.com / haberler.com

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş