Cimnastik branşının geliştirilmesi için bir araya geldiler

AFYONKARAHİSAR GENÇLİK VE SPOR İL MÜDÜRLÜĞÜ TARAFINDAN, KENTTE EN ÇOK TALEP GÖREN VE SPORUN TEMELİNİ OLUŞTURAN CİMNASTİK BRANŞININ GELİŞTİRİLMESİ VE ANTRENÖRLERİN TALEPLERİNİ DİNLEMEK AMACIYLA TOPLANTI DÜZENLENDİ.

Cimnastik branşının geliştirilmesi için bir araya geldiler
Yayınlama: 11.12.2023
A+
A-

Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından, kentte en çok talep gören ve sporun temelini oluşturan cimnastik branşının geliştirilmesi ve antrenörlerin taleplerini dinlemek amacıyla toplantı düzenlendi.

Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu başkanlığında yapılan toplantıya, Spor Hizmetleri Müdürü Yılmaz Erşen, Şube Müdürü Adil Kamberoğlu ile Afyonkarahisar’da bulunan tüm cimnastik antrenörleri katıldı. Afyonkarahisar’ın bir cimnastik şehrine dönüştürülmesinin hedeflendiği toplantıda, daha çok çocuğun spor yapmasını sağlamak, ulusal ve uluslararası müsabakalara sporcu hazırlamak gibi konular ele alındı.

Toplantıda konuşan Kasapoğlu, cimnastikte başarılı olmanın antrenörlerin bilgi ve becerisine bağlı olduğunu söyledi. Kasapoğlu, “Sporcularımızın başarılı olmaları için antrenörlerimizin bilgi ve becerilerini geliştirmeleri çok önemli. Sizlerin çalışmalarıyla Afyonkarahisar’dan bir dünya bir Avrupa şampiyonu çıkacağına inanıyor, bu konuda sizlere güveniyorum” dedi.

Antrenörlerini teker teker dinleyerek fikir ve duygularına yer veren Kasapoğlu, toplantının cimnastik antrenörlerinin ihtiyaçlarına cevap vererek çalışmalarına katkı sağlayacağına inandığını söyledi.

Toplantı, soru-cevap bölümüyle sona erdi.

sonbasin.com / İHA

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş