Çiçeği burnunda gazeteciler mezun oldu

AFYONKARAHİSAR ZÜBEYDE HANIM MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ’NDE MEZUNİYET SEVİNCİ YAŞANIRKEN, OKULDA MEZUN OLAN BÖLÜMLER ARASINDA YER ALAN GAZETECİLİK BÖLÜMÜ ÖĞRENCİLERİ İSE MESLEĞE ADIM ATACAK OLMANIN AYRI BİR SEVİNCİNİ YAŞADILAR.

Çiçeği burnunda gazeteciler mezun oldu
Yayınlama: 15.06.2023
A+
A-

Afyonkarahisar Zübeyde Hanım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde mezuniyet sevinci yaşanırken, okulda mezun olan bölümler arasında yer alan Gazetecilik Bölümü öğrencileri ise mesleğe adım atacak olmanın ayrı bir sevincini yaşadılar.

2022-2023 yılı eğitim ve öğretim döneminin sona ermesi ile okullarda mezuniyet törenleri yapılmaya başlandı. Zübeyde Hanım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde mezuniyet heyecanı yaşandı. Öğrenciler dönem sonunun gelmesi ile keplerini havaya atarak mezun olmanın sevincini yaşadı.

Okuldaki bölümler arasında olan ve 4 yıldır gazeteci yetiştiren Gazetecilik Bölümü öğrencileri de hem mezun olmanın hem de mesleğe adım atacak olmanın mutluluğunu yaşadı. Bölümde meslek dersleri eğitimini veren öğretmen Burak Aydın’da öğrencilerinin mutluluklarına ortak oldu.

Çiçeği burnunda gazeteciler mezun oldu
Çiçeği burnunda gazeteciler mezun oldu
sonbasin.com / İHA

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş