Büyükhanlı Holding’in varisi Cem Büyükhanlı’nın ölümüyle ilgili yeni detaylar ortaya çıktı

Büyükhanlı Holding’in varisi Cem Büyükhanlı’nın, Bebek’te yalnız yaşadığı evde ölü bulunması kamuoyunda geniş yankı uyandırırken, olaya ilişkin yeni detaylar ortaya çıktı. Babasının telefonla aradığı komşunun kapıyı çalmasına rağmen açan olmayınca polise başvurduğu ve çilingir yardımıyla girilen evde Büyükhanlı’nın cansız bedeniyle karşılaşıldığı öğrenildi. Öte yandan genç adamın ciğerlerindeki pıhtılaşmadan dolayı yoğun bakımda entübe kaldığı ve 1 hafta önce taburcu edildiği belirtildi.

Büyükhanlı Holding’in varisi Cem Büyükhanlı’nın ölümüyle ilgili yeni detaylar ortaya çıktı
Yayınlama: 07.09.2023
A+
A-

Büyükhanlı Holding’in varisi Cem Büyükhanlı‘nın, Bebek’teki evinde ölü bulunmasıyla ilgili yeni detaylar ortaya çıktı.

KAPININ ARKASINDA HAREKETSİZ YATARKEN BULUNDU

Oyuncu Bennu Gerede ile 1 yıl evli kalan Cem Büyükhanlı (48)’dan haber alamayan babasının telefonla aradığı komşusu kapıyı çalmasına rağmen açan olmadı. Bunun üzerine Beşiktaş Bebek’teki eve gelen polisin çağırdığı çilingir kapıyı açtı. Kapının arkasında hareketsiz yatan Büyükhanlı’nın hayatını kaybettiği belirlendi.

VÜCUDUNDA HERHANGİ BİR DARP İZİNE RASTLANMADI

Cem Büyükhanlı’nın daha önceden ciğerlerinde pıhtılaşmasından dolayı yoğun bakımda entübe kaldığı ve 1 hafta önce taburcu edildiği öğrenildi. Büyükhanlı’nın tek yaşadığı belirtilirken herhangi bir darp izine rastlanmadığı kaydedildi.

OYUNCU BENNU GEREDE İLE EVLİ KALMIŞTI

Cem Büyükhanlı, oyuncu Bennu Gerede ile 2010-2011 yılları arasında evli kalmıştı. Bennu Gerede, Büyükhanlı’nın ölümünün ardından sosyal medyada şu paylaşımı yaptı; “Sevgili Cem’im, Gerçekten parlayan bir ışıktın, olağanüstü yetenekli. Ancak ağır bir acı yükü taşıyordun. Çok büyük acı çeken bir ruh, kafese kapatılmış bir hayvan gibiydin, bu dünyanın taşıyamayacağı kadar uçsuz bucaksızdın. Bu gezegende birlikte geçirdiğimiz zaman için minnettarım ve umarım bir sonraki yolculuğunda aradığın sevgiyi ve huzuru bulursun. Kalbimde sonsuza kadar özel bir yerin olacak. Huzur içinde yat.”

Büyükhanlı Holding'in varisi Cem Büyükhanlı'nın ölümüyle ilgili yeni detaylar ortaya çıktı

sonbasin.com / haberler.com

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş