Bursa’da eşini bıçakla öldürdü, “Pişmanım” deyince vatandaş tepki gösterdi

Bursa’da bir şahıs, araçta tartıştığı eşini kovaladıktan sonra 3 yerinden bıçaklayarak öldürdü. Polislere pişmanlığını dile getiren katil zanlısına çevredeki görgü tanıkları, “Pişman olacaktın neden yaptın” diye tepki gösterdi.

Bursa’da eşini bıçakla öldürdü, “Pişmanım” deyince vatandaş tepki gösterdi
Yayınlama: 31.08.2023
A+
A-

Bursa‘da bir şahıs araçta tartıştığı eşini 3 yerinden bıçaklayarak öldürdü. Katil zanlısı çok geçmeden polis ekiplerince gözaltına alındı. Zanlı; polis ekibine pişman olduğunu söylerken, vatandaşlar ise, “Pişman olacaktın neden yaptın” diye tepki gösterdi.

KOVALAYIP 3 YERİNDEN BIÇAKLADI

Olay, saat 16.00 sıralarında merkez Nilüfer ilçesi Mudanya Yolu Caddesi Balat Girişi yakınlarında meydana geldi. Aracıyla Mudanya yönünden Bursa şehir merkezi istikametine giden H.K aralarında problem olduğu belirtilen eşi Leyla K. ile otomobilde ilerlerken sözlü tartışmaya başladı. Kısa sürede kavgaya dönüşen tartışma sonrası, araçtan inen Leyla K., hızla koşmaya başladı. Durum üzerine H.K. da bıçakla araçtan inerek yol kenarında yakaladığı 45 yaşındaki eşini 3 yerinden bıçakladı.

HAYATINI KAYBETTİ

Çevredekilerin müdahalesiyle polis tarafından etkisiz hale getirilen koca gözaltına alındı. Eşi Leyla K. ise tedavi için kaldırıldığı Bursa Şehir Hastanesi’nde tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

“PİŞMAN OLACAKTIN NEDEN YAPTIN”

H.K. pişmanlığını dile getirirken, bölgedeki görgü tanıkları, “Pişman olacaktın neden yaptın” diye tepki gösterdi.

sonbasin.com / haberler.com

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş