Böyle vicdansızlık görülmedi! İstanbul’un göbeğinde bir köpeği diri diri yaktılar

Zeytinburnu’nda tasmalı ve zincirli olduğu belirtilen bir köpeğin, kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce yakılarak öldürüldüğü iddia edildi. Sabah dükkanını açmak için geldiğinde köpeği bulan esnaf, “Geldiğimizde köpek hala yanıyordu. Ya öldürüp attılar ya da yaktılar. Canilik bu yapılan.” dedi.

Böyle vicdansızlık görülmedi! İstanbul’un göbeğinde bir köpeği diri diri yaktılar
Yayınlama: 27.12.2022
A+
A-

İstanbul Zeytinburnu Maltepe Mahallesi’nde dün sabah saatlerinde, kimlikleri henüz belirlenemeyen kişi ya da kişiler, tasma ve zinciri olduğu belirtilen bir köpeği yakarak öldürdü.

ESNAF, KÖPEĞİ AĞIR YARALI HALDE BULDU

Sabah saatlerinde iş yerlerini açmaya gelen esnaf, yanan köpeğin üzerine su döktü. Yanıklar nedeniyle ağır yaralanan köpek kurtarılamadı.

“GELDİĞİMİZDE HALA YANIYORDU”

Acımasızca öldürülen sokak köpeğini kurtarmaya çalışan esnaf Ramazan Mesut Yılmaz, “Geldiğimizde köpek hala yanıyordu. Ya öldürüp attılar ya da yaktılar. Canilik bu yapılan. Önce ateş yakılmış burada. Ne olduğuna bakmaya geldiğimizde köpeği gördük. Bizim de köpeğimiz var, o durumu görünce çok kötü olduk. Etrafa sorduk sahibi var mı diye. Tasması ve zinciri vardı. Olabildiğince söndürmeye çalıştık ama, kurtaramadık” dedi.

sonbasin.com / haberler.com

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş