Beyoğlu Evlendirme Dairesi’nin Bahçesinde Yangın Çıktı

BEYOĞLU Evlendirme Dairesi’nin bahçesinde bulunan oturma alanları ve yürüyüş yolunda bulunan tahta malzemeler alev alev yandı. Bir itfaiye eri yangına müdahale sırasında yaralandı.

Beyoğlu Evlendirme Dairesi’nin Bahçesinde Yangın Çıktı
Yayınlama: 24.09.2023
A+
A-

BEYOĞLU Evlendirme Dairesi’nin bahçesinde bulunan oturma alanları ve yürüyüş yolunda bulunan tahta malzemeler alev alev yandı. Birçok noktadan görünen alevler itfaiye ekiplerinin müdahalesi sonucu söndürülürken, bir itfaiye eri müdahale sırasında yaralandı.

Yangın, Beyoğlu Evlendirme Dairesi’nin bahçesinde saat 00.00 sıralarında meydana geldi. Bahçede bulunan tahta yürüyüş yolu ve dinlenme alanlarındaki tahta malzemeler, bilinmeyen bir nedenle yandı. İhbar üzerine olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin birçok noktadan müdahalesiyle bütün bahçeye yayılan alevler kısa sürede kontrol altına alındı. Polis ekipleri ise bölgede geniş güvenlik önlemi aldı. Yangına müdahale sırasında hafif şekilde yaralanan bir itfaiye eri ambulansla hastaneye kaldırıldı. Yangın sonrası evlendirme dairesinin bahçesi kullanılamaz hale gelirken polis ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı.

sonbasin.com / haberler.com

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş