Beylikdüzü’nde tartıştığı sürücüleri aracıyla sıkıştırdı: 2 yaralı

Beylikdüzü’nde bir sürücü trafikte seyir halindeyken yol verme nedeniyle iki kişiyle tartıştı. Tartıştığı sürücüleri geri vites aldığı kamyonetiyle iki araç arasında sıkıştıran şüpheli 2 kişinin yaralanmasına neden oldu. Kazada ağır yaralanan A.A.Ç.’nin hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi. Olay anı güvenlik kamerasına yansıdı.

Beylikdüzü’nde tartıştığı sürücüleri aracıyla sıkıştırdı: 2 yaralı
Yayınlama: 03.12.2023
A+
A-

Olay, dün saat 18.00 sıralarında Büyükşehir Mahallesi’nde meydana geldi. Trafikte seyir halinde olan G.E. iddiaya göre A.A.Ç. ve M.A. ile yol verme nedeniyle tartışmaya başladı.

Beylikdüzü'nde tartıştığı sürücüleri aracıyla sıkıştırdı: 2 yaralı

Tartışma kısa sürede büyüdü. G.E. geri vitese aldığı kamyonetiyle,  A.A.Ç ve M.A.’nın önünde durduğu araca çarptı. İki araç arasında sıkışan A.A.Ç ve M.A. yaralandı. G.E. kamyonetiyle hızla olay yerinden uzaklaşırken ihbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. A.A.Ç. ambulansla hastaneye sevk edilirken polis olayla ilgili inceleme başlattı.

Beylikdüzü'nde tartıştığı sürücüleri aracıyla sıkıştırdı: 2 yaralı

Polis ekipleri yaptığı incelemede G.E.’yi aynı gün gözaltına aldı. G.E. “Kasten öldürmeye teşebbüs” ve “Mala zarar vermeye teşebbüs” suçlarından adliyeye sevk edildi. A.A.Ç.’nin hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.

sonbasin.com / DHA

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş