Beşiktaş’ta Şenol Güneş’ten Caner Erkin açıklaması! Ronaldo sorusunu ‘ti’ye aldı

Fatih Karagümrük’ün yollarını ayırdığı Caner Erkin’in adı Beşiktaş ile anılmaya başlandı. Teknik direktör Şenol Güneş’ten konuyla ilgili açıklama geldi.

Beşiktaş’ta Şenol Güneş’ten Caner Erkin açıklaması! Ronaldo sorusunu ‘ti’ye aldı
Yayınlama: 06.12.2022
A+
A-

Dünya Kupası nedeniyle Süper Lig’e verilen arada Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri’nde çalışan Beşiktaş, ikinci etap kamp çalışmalarını yapmak üzere Antalya’ya gitti. 18 Aralık’a kadar burada kampa yapacak siyah-beyazlı takım, perşembe günü Charleroi, pazar günü ise Westerlo ile hazırlık maçı oynayacak.

Antalya’da kamp çalışmalarına start veren Beşiktaş’ta teknik direktör Şenol Güneş basın mensuplarının sorularını yanıtladı. İşte deneyimli teknik adamın açıklamalarından öne çıkanlar: 

– Kamuoyunda “Benden önceki kötü, ben iyiyim” algısını doğru bulmuyorum. Hatalar var ve bunları düzeltmek istiyorum. Sürekli hata yapan oyuncu varsa, gidecek. Öncesi yok, başkasını suçlamak ve kendimizi aklamak istemiyoruz.

‘DÜNYA KUPASI’NA BAKIN’

– Sistemi süratle değiştireceğiz. 3’lü ile başlarsın, 4’lüye dönersin. Bunlara alışacaksın. Kafa karışır ama oturduğu zaman, zenginliktir. Bakın Dünya Kupası’na, göreceksiniz. Beşiktaş, oyun ve skor üstünlüğünü sağlamak için sahaya çıkar.

Beşiktaş'ta Şenol Güneş'ten Caner Erkin açıklaması! Ronaldo sorusunu 'ti'ye aldı

– Şu an çok zor dönemden geçiyoruz. Bu sırat köprüsünden geçeceğiz. Buradan iyi geçersek önümüz aydınlık. Zirveye çıkmak kolay değil, çıktıktan sonra da kıymetini bileceğiz.

‘RONALDO ANLAŞMIŞ KAFASINI KARIŞTIRMAK DOĞRU DEĞİL!’ 

– Ghezzal’in Şubat başında takıma katılacağını düşünüyoruz. Transfer için illa bir isim istiyorsanız Neymar’ı almak isterim. Görüşmeleri de siz yaparsınız. Ronaldo’yu almak istemiyorum. Anlaşmış çocuk şimdi kafasını karıştırmak doğru değil. (Gülerek)

CANER ERKİN AÇIKLAMASI

– Başkan gelecek. Oyuncu için henüz bir şey konuşmadık. Şu an hiçbir oyuncu gitmiyor, hiçbir oyuncu da almıyoruz. Devre arasında oyuncu alabiliriz. Josef de Souza önümüzdeki hafta aramıza katılacak. Caner Erkin ile hiç görüşme yapmadım. Zaten benim görüşmem de doğru olmaz. Caner ile ilgili şu anda gündemimizde hiçbir şey yok. Olursa söyleriz.

Beşiktaş'ta Şenol Güneş'ten Caner Erkin açıklaması! Ronaldo sorusunu 'ti'ye aldı

 

 

 

 

sonbasin.com / Milliyet.com

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.