Bayramın 3. günü hava nasıl olacak? Meteoroloji’den 16 ile şiddetli yağış uyarısı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, İç Anadolu’nun kuzeydoğusu ile Karadeniz’in orta kesimleri ve yurdun batı bölgesinde bayramın 3’üncü gününde 16 il için gök gürültülü sağanak uyarısında bulundu. Açıklamada, Ani sel, su baskını, yıldırım, yerel küçük çaplı dolu ve kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerektiği belirtildi.

Bayramın 3. günü hava nasıl olacak? Meteoroloji’den 16 ile şiddetli yağış uyarısı
Yayınlama: 23.04.2023
A+
A-

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Ramazan Bayramı’nın üçüncü gününde 16 il için gök gürültülü sağanak yağış uyarısı yaptı. Açıklamaya göre, 12.00-23.00 saatlerinde kuzey kesimlerde görülecek gök gürültülü sağanağın öğle saatlerinden sonra İç Anadolu’nun kuzeydoğusu ( Yozgat, Sivas), Orta Karadeniz (Ordu ve Tokat illeri, Samsun ve Amasya’nın doğusu) ile Giresun’un iç kesimlerinde yerel kuvvetli olması bekleniyor.

YAĞIŞLARIN KUVVETLİ OLMASI BEKLENİYOR

Yurdun batı bölgelerinde yarın 12.00-20.00 saatlerinde görülecek gök gürültülü sağanağın öğle ve akşamın ilk saatlerinde İç Ege (Kütahya, Afyonkarahisar, Denizli, Uşak), Göller Yöresi (Isparta ve Burdur) ile Eskişehir’in güney ve doğu, Ankara’nın güney ve batı, Konya’nın kuzey ilçelerinde yerel kuvvetli olacağı tahmin ediliyor.

SEL VE SU BASKINLARINA KARŞI “DİKKATLİ OLUN” UYARISI

Ani sel, su baskını, yıldırım, yerel küçük çaplı dolu ve kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekiyor.

İllere göre hava durumu tahminlerini görüntülemek için tıklayın

sonbasin.com / haberler.com

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş