Başkan Doğan, üst yapı çalışmalarını yerinde inceledi

BAŞKAN DOĞAN, EMET’İN ÜST YAPI ÇALIŞMALARINI YERİNDE İNCELEDİ

Başkan Doğan, üst yapı çalışmalarını yerinde inceledi
Yayınlama: 06.10.2023
A+
A-

Emet Belediye Başkanı Hüseyin Doğan, ilçenin üst yapı çalışmalarını yakından incelemek ve vatandaşların daha iyi bir yaşam kalitesi elde etmelerine katkı sağlamak amacıyla sahada aktif olarak çalışmalarını sürdürüyor.

Başkan Doğan, Gazi Emet İlkokulu arkasındaki öğrenci girişi yolunda devam eden kilit parke taşı döşeme çalışmalarını yerinde inceledi. Öğrencilerin daha güvenli bir ortamda okullarına gidebilmeleri için önemli bir adım olan çalışmaların ilerleyişi hakkında bilgi aldı.

Doğan, üst yapı çalışmalarının sürdüğü bölgelerdeki vatandaşların yaşam konforunu artırmak ve altyapı sorunlarına çözüm getirmek için ekiplerle birlikte yoğun bir çaba içerisinde olduklarını belirtti.

Emet halkının beklentilerine yanıt vermek ve ilçenin gelişimine katkıda bulunmak amacıyla yürütülen çalışmaların önemine vurgu yapan Başkan Doğan, “Halkımızın yaşam kalitesini yükseltmek için gece gündüz demeden çalışıyoruz. Altyapı ve üst yapı çalışmalarımızın ilerlemesi, ilçemizin daha modern ve yaşanabilir bir yer olmasına katkı sağlayacak” dedi.

Başkan Doğan, üst yapı çalışmalarını yerinde inceledi
sonbasin.com / İHA

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş