Başım Belada full HD bölüm izle! Başım Belada 3. bölüm tek parça izle! Başım Belada son bölüm neler oldu?

Başım Belada dizisi izlemek isteyen seyirciler, Başım Belada full HD bölüm izle ve Başım Belada tek parça izle diye araştırıyorlar. Başım Belada 3. bölüm full HD izleme linki! Başım Belada full HD bölüm izle ve Başım Belada 3. bölüm full HD izle konularını araştırıyor. Peki, Başım Belada son bölüm neler oldu? Başım Belada 3. bölüm tek parça izle!

Başım Belada full HD bölüm izle! Başım Belada 3. bölüm tek parça izle! Başım Belada son bölüm neler oldu?
Yayınlama: 19.03.2023
A+
A-

Atv ekranlarında yayınlanan Başım Belada dizisi seyirciden tam not almayı başardı. Başım Belada 3. bölüm full HD izle ve Başım Belada full HD bölüm izleme linkini araştıran seyirci, Başım Belada 3. bölüm tek parça izle ve Başım Belada full HD bölüm izle diye araştırıyor. Başım Belada full HD bölüm izle!Başım Belada 3. bölüm tek parça izle! Başım Belada son bölüm neler oldu? Detaylar haberimizdedir…

BAŞIM BELADA SON BÖLÜM NELER OLDU?

Çağdaş tarafından kaçırılan Azam’dan haber alamayan ailesi ve Pele endişelenmeye başlar. Çağdaş, Azam’ın soygunu gerçekleştirenlerden biri olduğunu düşünür ve parasını geri alabilmek için Azam’ı sorgular. Bu sorgulama sonucunda Çağdaş ve Azam arasında beklenmedik bir durum ortaya çıkar. Leyla ise Azam’ın Çağdaş’ın evinde ne yaptığını anlayamaz. Azam’ı polis olduğunu düşünen Leyla, onun bu soygunu yapanların peşine düştüğünü zanneder. Öte yandan tehlike beklenmedik bir yerden gelir. Soygun gecesinin tek tanığı Badi Uğur, Leyla’nın peşine düşer ve çaldıkları paraları onlardan almak ister. Badi’nin planları ise Leyla ve Azam’ın başına büyük bir bela açacaktır.

BAŞIM BELADA 3. BÖLÜM FULL HD İZLE! (LİNK)

BAŞIM BELADA KONUSU NE?

Eski bir polis memuru olan Azam Kamber yakın arkadaşı Pele’yle birlikte haksızlığa uğrayanların davalarını takip etmek için bir ekip kurmuştur. Özel hayatı ise çalkantılıdır. Yaşadığı acı verici olaydan sonra, Trabzon’daki annesi onu çocukluk arkadaşı Melike’yle evlendirmek istemektedir. Azam baskıları savuşturmaya çalışırken Pele işgüzarlık yapar ve Azam’ın yeni komşuları olan Biçer ailesinin büyük kızı Leyla’nın fotoğrafını “Sevdiğim kız” notuyla Azam’ın telefonundan Şerife’ye gönderir. Bunun üzerine Kamber ailesi Melike’yi de yanlarına alıp apar topar Trabzon’dan İstanbul’a Azam’ın yanına gelir. Azam büyük bir açmaza düşer, bir yandan sevdiğim kız yalanıyla baş etmek, bir yandan da babasından sakladığı polislikten istifa ettiği gerçeğini saklamaya devam etmelidir. Nitekim babası kalbinden rahatsızdır. Azam istifa ettiğini babasından nasıl saklayacaktır? Öte yandan fotoğrafı çekilen Leyla ve ailesi “garip” bir ailedir. Leyla’nın ailesi, babası Tayfur dışında her biri özel denebilecek yetenekleri olan bir ailedir. Tayfur’un özel yeteneği yoktur ama risk analizini yapan, ayrıntılara çok dikkat eden, biridir. Anne Narin Biçer ise maharetli bir hipnoz ustasıdır. Leyla’nın kardeşleri Buğra ve Berna, biri bilgisayar hacklemek konusunda, ötekisi yakın dövüş konusunda olmak üzere, oldukça yeteneklidir. Ailenin büyük erkek çocuğu Safa’nın, Çağdaş tarafından öldürülmesi aileyi bir intikam planına sürükler. Ancak karşılarında eli kolu her yere uzanan bir YAPI’nın üyesi olan Çağdaş Varlı vardır. Üstelik Safa’nın ölümüyle ilgili hiç bilmedikleri bir şey vardır. Aile bir yandan intikam planlarını takip ederken öte yandan karşı komşuları olan Azam’la sık sık karşı karşıya gelecektir. Azam ve Leyla sırlarla dolu bu yolculukta birbirlerine aşık olacaklardır. Ancak her yönden imkansızlıkla kuşatılmışlardır. Aşkları yaşamaya şans bulacak mıdır?

BAŞIM BELADA FULL HD İZLE!

Başım Belada full HD bölüm izle! Başım Belada 3. bölüm tek parça izle! Başım Belada son bölüm neler oldu?

BAŞIM BELADA OYUNCULARI

Keremcem (Azam), Merih Öztürk (Leyla), Kaan Taşaner (Çağdaş), Umut Oğuz (Pele), Sinan Çalışkanoğlu (Yüksel), Yağmur Öztürk (Melike), Ali Çatalbaş (Tayfur), Zeynep Kumral (Narin), Ali İpin (Hikmet), Nazan Diper (Şerife), Yiğit Ege Yazar (Buğra), Bilgesu Kural (Berna), Ferdi Kurtuldu (Timur), Orhan Eşkin (Oktay), Berke Üzrek (Badi Uğur), Burakhan Yılmaz (Safa), Sevinç Kıranlı (Vildan), Bade Arazlı (Işıl), Murat Akkoyunlu (Üstün), Ayçin İnci (Melis), Necip Karakaya (Ali Rıza Hoca)

BAŞIM BELADA FULL HD BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Başım Belada full HD bölüm izle! Başım Belada 3. bölüm tek parça izle! Başım Belada son bölüm neler oldu?

sonbasin.com / haberler.com

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş