Bandırmaspor Başkanı Serdar Kuter: Bu ligin marka değerinin yükselmesi çok çok önemli

Bandırmaspor Kulübü Başkanı Serdar Kuter, Yeni seçilen federasyonun da en önemli vaadi, adil bir lig vaadi vardı. Biz de Bandırmaspor olarak bunu bekliyoruz. Bandırmaspor mücadelesiyle, duruşuyla, karakteriyle bu sezon da lige renk katacak. Bu lig önemli bir lig. Herkesin hedefi Süper Lig’e yükselmek ama bu ligin değeri çok yüksek. Bu ligin marka değerinin yükselmesi çok çok önemli dedi.

Bandırmaspor Başkanı Serdar Kuter: Bu ligin marka değerinin yükselmesi çok çok önemli
Yayınlama: 24.07.2024
A+
A-

1’inci Lig’de 2024-2025 sezonu fikstür çekimi, TFF’nin Riva’da bulunan Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri’nde yapıldı. Kura çekiminin ardından Bandırmaspor Kulübü Başkanı Serdar Kuter, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

“Fikstür çekimi Türk futbolu için, Bandırmaspor için hayırlı uğurlu olsun” diyerek sözlerine başlayan Kuter, “Herkesin beklentisi, tüm futbol camiasının beklentisi adil bir lig olması. Bu yönde zaten adımlar atılacak. Yeni seçilen federasyonun da en önemli vaadi adil bir lig vaadi vardı. Biz de Bandırmaspor olarak bunu bekliyoruz. Bandırmaspor mücadelesiyle, duruşuyla, karakteriyle bu sezon da lige renk katacak. Bu lig önemli bir lig. Herkesin hedefi Süper Lig’e yükselmek ama bu ligin değeri çok yüksek. Bu ligin marka değerinin yükselmesi çok çok önemli” değerlendirmesini yaptı.

“HAK EDENİN KAZANDIĞI BİR SEZON OLMASINI TEMENNİ EDİYORUZ”

Bu senenin renkli olmasını beklediklerini aktaran Serdar Kuter, “Türkiye’nin her bölgesinden takımlar var. Herkese başarılar diliyoruz. Sakatlığın olmadığı, adil bir yönetimin sergilendiği, mücadelenin olduğu, hak edenin kazandığı bir sezon olmasını temenni ediyoruz” ifadelerini kullandı.

“MÜCADELECİ BİR TAKIM KURMAYI HEDEFLEDİK”

Kuter, sözlerine şöyle devam etti:

“Bandırmaspor son 5 yıldır bu ligde istikrarlı. Mücadeleci bir takım kurmayı hedefledik. Hem yerli hem yabancı hem de teknik ekibimizle mücadeleci ve son saniyeye kadar oyunun içinde yer alacak heyecanlı bir takım kurmayı hedefledik. Bu doğrultuda TFF 1’inci Lig’e renk katacağımızı umut ediyorum. Bu doğrultuda transferler yapıldı. Güzel bir sezon olmasını bekliyorum.”

“ÇOK GÜÇLÜ TAKIMLAR VAR”

Ligde herkesin hedefinin Süper Lig olduğunun altını çizen Kuter, “Hedef Süper Lig demek doğru değil, herkesin hedefi o. Uzun bir yol, ilk hedefi direkt Süper Lig olarak söylemek için çok erken. Çok güçlü takımlar var. Ligde çok ciddi çalışmalar yapıldı. Biz en iyi noktaya kadar ulaşabilecek bir hedef içindeyiz. Bu yolun bizi inşallah kısa ya da uzun vadede Süper Lig’e çıkarması ana hedef tabi. Ama bu hedefe giderken yol önemli. Bu yolu sağlıklı şekilde kat etmeyi planlıyoruz” diyerek sözlerini tamamladı.

sonbasin.com / DHA

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş