Bakan Uraloğlu, Almanya’da Ulaştırma Bakanları Konseyi’ne katıldı

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, resmi temaslarını sürdürdüğü Almanya’da Ulaştırma Bakanları Konseyi’ne katıldı.

Bakan Uraloğlu, Almanya’da Ulaştırma Bakanları Konseyi’ne katıldı
Yayınlama: 23.05.2024
A+
A-

 Bakan Uraloğlu, yaptığı açıklamada, “Ulaştırma Forumu Zirvesi’nin ikinci gününe ‘Ulaştırma Bakanları Konseyi’ ile başladık. Dünya’da ulaştırma sektörünün çevresel sürdürülebilirlik rolü öne çıkıyor. Kıtalar arası köprü olan ülkemiz, birçok global ulaşım projesinin hem fikir hem de geçiş güzergâhı. Bu yönümüz vesilesiyle uluslararası ticaret koridorları arasındaki boşluğu doldurup tüm paydaşlarımız için yol gösterici olmaya devam edeceğiz” dedi.

Bakan Uraloğlu, Almanya’da Ulaştırma Bakanları Konseyi’ne katıldı

 

BAKAN URALOĞLU, BM YETKİLİLERİYLE GÖRÜŞTÜ

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, resmi temaslarını sürdürdüğü Almanya’da Birleşmiş Milletler (BM) Avrupa Ekonomik Komisyonu İcra Sekreteri Tatiana Molcean ve BM Yol Güvenliği Fonu Başkanı Nneka Henry ile bir araya geldi.

Bakan Uraloğlu, yaptığı görüşmelere ilişkin açıklamasında, “BM Avrupa Ekonomik Komisyonu İcra Sekreteri Sayın Tatiana Molcean ve BM Yol Güvenliği Fonu Başkanı Sayın Nneka Henry ile bir araya geldik. Görüşmemizde, Türkiye’nin sahip olduğu konumu sayesinde küresel ve bölgesel ticaret hareketleri için daha az maliyetle daha kısa sürede, etkili ulaşım ve taşımacılık imkânlarına sahip olduğunu bir kez daha dile getirdik” ifadelerini kullandı.

 

sonbasin.com / DHA

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş