Bakan Özhaseki: Malatya’da 338 geçici iş yeri teslim edildi

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Malatya’da deprem sonrası inşa edilen 338 geçici iş yerinin sahiplerine teslimini gerçekleştirdi.

Bakan Özhaseki: Malatya’da 338 geçici iş yeri teslim edildi
Yayınlama: 24.06.2023
A+
A-

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Malatya’da depremden etkilenenler için inşa edilen 338 geçici iş yerinin teslim edildiğini açıkladı.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Twitter hesabından deprem felaketinden etkilenen illerden Malatya’da, kurulan geçici iş yerlerini anlatan video paylaştı.

Malatya

Deprem bölgesinde, yaralarımızı el ele vererek hızla sarıyoruz. Depremzede kardeşlerimiz için yapımını tamamladığımız 338 geçici iş yerimizi daha teslim ettik.

Esnafımız yeni yerlerinde “Bismillah” diyerek dükkânlarını açtı. Kazançları hayırlı, bereketli olsun. pic.twitter.com/hUUIVwYjdR

— Mehmet Özhaseki (@mehmetozhaseki) June 24, 2023

Bakan Özhaseki, “Deprem bölgesinde, yaralarımızı el ele vererek hızla sarıyoruz. Depremzede kardeşlerimiz için yapımını tamamladığımız 338 geçici iş yerimizi daha teslim ettik. Esnafımız yeni yerlerinde ‘Bismillah’ diyerek dükkanlarını açtı. Kazançları hayırlı, bereketli olsun” dedi.

sonbasin.com / haber7

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş