Bakan Özhaseki: Kentsel dönüşüm çalışmalarımızı kararlılıkla sürdüreceğiz

“Kentsel dönüşüm” mesajı veren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, “Başta deprem bölgesinin ihyası olmak üzere kentsel dönüşüm çalışmalarımızı kararlılıkla sürdüreceğiz.” dedi.

Bakan Özhaseki: Kentsel dönüşüm çalışmalarımızı kararlılıkla sürdüreceğiz
Yayınlama: 22.06.2023
A+
A-

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, başta deprem bölgesinin ihyası olmak üzere, kentsel dönüşüm çalışmalarını kararlılıkla sürdüreceklerini bildirdi.

Özhaseki, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın takdirleriyle bakan yardımcılığı görevlerine atanan Fatma Varank, Hasan Suver, Refik Tuzcuoğlu ve Vedad Gürgen ile ilk toplantılarını gerçekleştirdiklerini belirtti.

Sayın Cumhurbaşkanımızın takdirleriyle Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığımızda Bakan Yardımcılığı görevlerine atanan çalışma arkadaşlarımız Fatma Varank, Hasan Suver, Refik Tuzcuoğlu ve Vedat Gürgen ile ilk toplantımızı gerçekleştirdik.

Başta deprem bölgesinin… pic.twitter.com/K3wko0ZDi0

— Mehmet Özhaseki (@mehmetozhaseki) June 22, 2023

Mehmet Özhaseki, paylaşımında, “Başta deprem bölgesinin ihyası olmak üzere kentsel dönüşüm çalışmalarımızı kararlılıkla sürdüreceğiz. Türkiye Yüzyılı’nı çevre ve şehirciliğin de yılı yapabilmek için hep birlikte vatandaşlarımıza hizmet edeceğiz. Rabb’im utandırmasın.” ifadelerini kullandı.

sonbasin.com / haber7

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş